Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Έρευνα του ΣΔΟΕ τινάζει στον αέρα την πώληση του Σκορπιού


9c5d08c75c6291573276f9e0055f9f6f XL Έρευνα του ΣΔΟΕ τινάζει στον αέρα την πώληση του ΣκορπιούΕρευνα για να διαπιστωθεί το αν προκαλείται ζημιά στο ελληνικό Δημόσιο από την πώληση του Σκορπιού στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεβλεφ ξεκινά το ΣΔΟΕ ύστερα από εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα…
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star το ΣΔΟΕ προχώρησε σε αυτή την κίνηση με αφορμή τον όρο που υπάρχει στη διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση και βάσει του οποίου απαγορεύεται η πώληση του Σκορπιού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τονίζει ότι ο Σκορπιός, όπως και το διπλανό νησάκι, η Σπάρτη, πρέπει να παραμείνουν στους νόμιμους κληρονόμους του.
Στην περίπτωση που οι κληρονόμου του δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα συντήρησης, ο Ελληνας κροίσος σημείωνε στη διαθήκη του, ότι το νησί πρέπει να περάσει στο ελληνικό δημόσιο για να χρησιμοποιείται ως θέρετρο από τον εκάστοτε πρόεδρο της Δημοκρατίας ή να γίνει παιδική κατασκήνωση για τα παιδιά των εργαζομένων της Ολυμπιακής.

 http://troktiko.eu/2013/05/ereuna-tou-sdoe-tinazei-ston-aera-tin-pwlisi-tou-skorpiou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...