Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Βόλος: Φωτιά σε μπαλκόνι διαμερίσματος από ξεχασμένη λαμπάδα

Φωτιά έπιασε από ξεχασμένη λαμπάδα που έκαιγε όλη τη νύχτα, μπαλκόνι διαμερίσματος σε πολυκατοικία στο... κέντρο του Βόλου,χθες ημέρα Πάσχα, γύρω στις 06.30 το πρωί. Η φωτιά ξεκίνησε από το στόρι της μπαλκονόπορτας και επεκτάθηκε στην πρόσοψη του μπαλκονιού.

Τη φωτιά που ήταν μεγάλης έκτασης, αντιλήφθηκε γείτονας, που κάλεσε εγκαίρως την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, ενώ παράλληλα επιχειρούσε και ο ίδιος ρίχνοντας νερό να μετριάσει την έκταση της.

Στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με πέντε άντρες, όπου τελικά κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά εγκαίρως, πριν επεκταθεί στο εσωτερικό της οικίας.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο στόρι της μπαλκονόπορτας που κάηκε ολοσχερώς και στην πρόσοψη του μπαλκονιού που μαύρισε.

Αν δεν ήταν τόσο άμεση η επέμβαση του γείτονα, η έκταση της ζημιάς θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, καθώς οι κάτοικοι του διαμερίσματος σοκαρισμένοι από το συμβάν, δεν μπορούσαν να αντιδράσουν ψύχραιμα.
e-volos.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/05/blog-post_5119.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...