Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Στο Facebook η Waze App για 760 εκατ. ευρώ

 Στο Facebook η Waze App για 760 εκατ. ευρώ
Το Facebook στην προσπάθεια του να γίνει πιο ανταγωνιστικό, επενδύει στον κόσμο των κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία λέγεται ότι πρόκειται να προχωρήσει στην αγορά της νέας εταιρεία Waze. Σύμφωνα με τις αναφορές, το τίμημα φαίνεται να είναι κάπου μεταξύ 800 εκατομμύρια δολάρια (€ 608.000.000) και $ 1 δισ. (€ 760.000.000).
Προφανώς, και οι δύο εταιρείες εξετάζουν τη συμφωνία προσεκτικά πριν προχωρήσουν στην υπογραφή των συμβολαίων, γεγονός που δεν είναι μακρινό.
Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου έξι μήνες. Η Waze είχε επίσης συζητήσεις με την Apple, κάτι που τελικά δεν ευδοκίμησε, καθώς ο αμερικανικός γίγαντας αρνήθηκε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Στη συνέχεια, το όνομα της Microsoft ήταν στο προσκήνιο, αλλά τελικά τίποτα συγκεκριμένο δεν συνέβη.
Το Facebook και η Waze δεν είναι ξένοι, καθώς άρχισαν να συνεργάζονται από τον Οκτώβριο του 2012, όταν η εταιρεία ξεκίνησε τη νέα έκδοση του app της, που παρείχε συνδεσιμότητα με το Facebook.
Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δουν πού είναι τα άλλα μέλη του Facebook, με μια παραστατική διαδρομή. Στην ουσία, είναι μια εφαρμογή που βοηθά τους χρήστες να συναντηθούν  πολύ πιο γρήγορα.
Τώρα που το Facebook τείνει να κλείσει την συμφωνία με τη Waze, το γεγονός αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τη μεγαλύτερη αγορά από το κοινωνικό δίκτυο από τότε που ξεκίνησε, μετά την αγορά του Instagram.
Πηγή: SecNews
http://troktiko.eu/2013/05/sto-facebook-h-waze-app-gia-760-ekat-euro/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...