Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Νεότερες πληροφορίες για τον απαγχονισμό στη Γεωργιούπολη

Σοκ στα Χανια ανήμερα του Πάσχα! Μια 34χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη στην Γεωργιούπολη, σκορπώντας... τη θλίψη στην τοπική κοινωνία, η οποία βυθίστηκε στο πένθος, σε μια μέρα που όλοι γιόρταζαν ... Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος έντρομος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως για την 30χρονη ήταν ήδη αργά.

Στη θέα της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ πάγωσαν... Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή στην Γεωργιούπολη προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Η 34χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr η 34χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζηγό της. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτόχειρας άφησε σημείωμα στον τόπο της τραγωδίας, στο οποίο ανέφερε ότι οι κακές σχέσεις με τον πρώην σύζηγό της την οδήγησαν σε αυτό το τραγικό τέλος!
prismanews.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6411.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...