Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια που αποσύρθηκε για 4 χρόνια επιστρέφει στη δισκογραφία;

τραγουδίστρια δισκογραφία Αποστολία Ζώη Όσο ξαφνικά άφησε τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο απρόσμενα επιστρέφει στην ελληνική showbiz…
Ο λόγος για την Αποστολία Ζώη που πριν από τέσσερα χρόνια άφηνε την κοσμική Αθήνα και έφευγε με τον καλό της, Γιώργο Σεϊταρίδη, για το Πήλιο.
Εκεί έζησαν οι δυο τους αποκλεισμένοι από τα φώτα της δημοσιότητας. «Είχα την ανάγκη να σκεφτώ και να δώσω χρόνο σε μένα», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Όπως γράφει το TV BOX, όταν πριν από ενάμιση χρόνο χώρισαν με τον Γιώργο Σεϊταρίδη, η τραγουδίστρια δεν φάνηκε έτοιμη να επιστρέψει στην παλιά της ζωή.
Άνοιξε ένα μπαρ στο Γκάζι, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και βρέθηκε χωρίς τις οικονομίες μιας ζωής.
Όταν στις αρχές του έτους δέχτηκε κάποια τηλεφωνήματα για να επιστρέψει στη δισκογραφία, η Αποστολία Ζώη αναθεώρησε κι έτσι, τώρα βρίσκεται στο studio για τα νέα της τραγούδια που ετοιμάζει με τον Θανάση Παπαπέτρο, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τους Vegas.
τραγουδίστρια δισκογραφία Αποστολία Ζώη

Πηγή: http://maidanoi.com/poia-ellinida-tragoudistria-pou-aposyrthike-gia-4-xronia-epistrefei-sti-diskografia/#ixzz2SIJTGxZb

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...