Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΣΟΚ: Χιλιάδες βιογραφικά ανέργων στη Sirina!Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν!

5454541 ΣΟΚ: Χιλιάδες βιογραφικά ανέργων στη Sirina!Δείτε πόσα χρήματα παίρνουν!Σε χιλιάδες ανέρχονται τα βιογραφικά ανέργων δημοσίων υπαλλήλων,φοιτητριών και οικογενειαρχών στα γραφεία παραγωγών αισθησιακών dvd μετά το ξέσπασμα της κρίσης στοιβάζονται .
Οι αιτήσεις μάλιστα που έχουν δεχτεί τον τελευταίο μόνο χρόνο, όπως αποκαλύπτουν, ανέρχονται σε 2.500, με τους ενδιαφερόμενους να παραθέτουν την προσωπική τους ιστορία και να εξηγούν τη μεγάλη ανάγκη που έχουν για χρήματα.
«Το 80%-90% των περίπου 2.000 βιογραφικών που έχει δεχθεί η εταιρεία μας είναι από Έλληνες και Ελληνίδες»,αναφέρει εκπρόσωπος της Sirina,επισημαίνοντας ότι μέχρι το 2010 τα πρωτεία είχαν αλλοδαποί, ωστόσο τους τελευταίους μήνες αυτό έχει αλλάξει.
Οι αμοιβές των πρωταγωνιστών μιας αισθησιακής ταινίας, όπως αναφέρει ο «Τύπος της Κυριακής»,ξεκινούν από 1.000 ευρώ για κάθε σκηνή και μπορεί να φθάσουν στις 3.000-4.000 ευρώ όταν ο πρωταγωνιστής είναι γνωστός.
Οι παραγωγοί σημειώνουν ότι η επιλογή είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση,καθώς μετά την προφορική συνέντευξη,στην οποία υποβάλλονται οι ενδιαφερόμενοι, με θέμα κυρίως τη σεξουαλική τους ζωή, στη συνέχεια γίνεται έλεγχος στα ανατομικά τους χαρακτηριστικά.
Όσοι περάσουν από τις συνεντεύξεις, υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να αποδειχθεί ότι είναι απόλυτα υγιείς.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι πλέον δεν στρέφονται σε αυτή τη λύση άνθρωποι που αναζητούν πρόσκαιρη δόξα και εύκολο χρήμα, αλλά απελπισμένοι συμπολίτες μας που έχουν απόλυτη ανάγκη για χρήματα, άνεργοι και απολυμένοι την ώρα που τα ροζ κυκλώματα

 http://troktiko.eu/2013/02/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-sirina/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...