Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Ξεπέρασε Apple και Google ως προς την εικόνα της στο κοινό

Σύμφωνα με νέα μελέτη της εταιρείας Harris Interactive, η Amazon κατάφερε να γίνει η πιο ευυπόληπτη εταιρεία στις ΗΠΑ, διώχνοντας... από την κορυφή την Apple η οποία κατείχε τα σκήπτρα μέχρι τώρα.

H Harris Interactive είναι μία εταιρεία έρευνας αγοράς, και στα πλαίσια μελέτης της η οποία μετρά την εταιρική φήμη μεταξύ των πιο γνωστών εταιρειών στις ΗΠΑ, πήρε συνέντευξη σε πάνω από 14.000 ανθρώπους. Οι εταιρείες αξιολογούνται βάση έξι κριτηρίων: την κοινωνική ευθύνη, την συναισθηματική απήχηση, τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους, τη χρηματοοικονομική επίδοση, το όραμα και την ηγεσία.

Η Amazon, κατάφερε να είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα, σε πέντε από τα έξι παραπάνω κριτήρια, με σκορ 82,62, ενώ όποιο σκορ πάνω του 80 θεωρείται εξαιρετικό. Δεύτερη ήταν η περσινή κορυφαία Apple με σκορ 82,54 και ακολουθούν η Walt Disney, η Google και η Johnson & Johnson.

Η Αmazon που πέρσι βρισκόταν στην τέταρτη θέση, ενώ για πέντε συνεχόμενες χρονιές έχει διατηρήσει τη φήμη σε κορυφαία επίπεδα της με σκορ πάνω από 80.

Σύμφωνα πάντα με αυτήν τη μελέτη, οι εταιρείες τεχνολογίας βρίσκονται στην κορυφή, με 79% θετική βαθμολογία, η οποία αυξάνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, ενώ στο άλλο άκρο βρίσκονται οι καπνοβιομηχανίες με 73% αρνητική βαθμολογία.
e-pcmag.gr
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/apple-google.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...