Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τους σκότωσαν τα ναρκωτικά - Το χρονικό της διπλής τραγωδίας

Φαίνεται ότι το αλισβερίσι των ναρκωτικών έδεσε με τις αλυσίδες του θανάτου δύο ανθρώπους χθες στην πόλη του Ηρακλείου. Τα δύο πτώματα νέων ανδρών που σήμαναν συναγερμό στις διωκτικές αρχές – τόσο το μεσημέρι όσο και αργά το απόγευμα- είχαν άμεση σχέση μεταξύ τους αλλά και άμεση σχέση με τα ναρκωτικά.

Έτσι όπως επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ, δράστης του μακελειού στην οδό Ξάνθου στο Κατσαμπά με νεκρό έναν 36χρονο Ιεραπετρίτη ήταν ένας 28χρονος, επίσης από την Ιεράπετρα. Και οι δύο ήταν χρόνια τοξικομανής, άνθρωποι άρρωστοι και εξαρτημένοι που – σύμφωνα με τα στοιχεία αλλά και τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας μέχρι αυτή την ώρα – μάλωσαν για ποσότητα ναρκωτικών και τη διακίνηση της.
Μάλωσαν για την ηρωίνη

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο 28χρονος ερχόταν και συναντούσε τον 36χρονο στο παράπηγμα που ζούσε στον Κατσαμπά. Χθες το μεσημέρι όμως οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν γιατί ο 36χρονος δεν τήρησε τη συμφωνία που είχαν να του δώσει μία ποσότητα ηρωίνης. Εκείνος τον σκότωσε, στη συνέχεια πήρε τη μηχανή του και τράπηκε σε φυγή. Στο ενδιάμεσο υπάρχει μία συνομιλία με τη μητέρα του στην Ιεράπετρα και μετά από λίγες ώρες μία καθαρίστρια μας ενημέρωσε ότι βρήκε ένα πτώμα στις τουαλέτες του ΚΤΕΛ στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Τον σκότωσε με μία ... σκύλα

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως και όπως έχει προκύψει από τη μέχρι τώρα έρευνα, ο 28χρονος σκότωσε τον 36χρονο αφού πρώτα συναντήθηκαν, μάλωσαν για την ποσότητα, έκαναν μία βόλτα, επέστρεψαν στο παράπηγμα της οδού Ξάνθου και μετά ο 28χρονος στράφηκε κατά του 36χρονου. Τα φονικά χτυπήματα έγιναν με μία “σκύλα” , ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν στην οικοδομή για ...ξεκαλουπώματα οι εργάτες και υπήρχε στο χώρο αλλά τις τελευταίες ώρες έχει εξαφανιστεί. Παρά τις ενδελεχείς έρευνες της αστυνομίας το εργαλείο δεν έχει βρεθεί πουθενά και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να το πήρε μαζί του φεύγοντας μετά το φονικό και να το πέταξε κάπου μακριά.
Έφυγε με τα αίματα

Ο δράστης έφυγε από το σημείο με τη μηχανή του θύματος, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί πουθενά παρά τις έρευνες των διωκτικών αρχών ενώ απορίας άξιο είναι πως μετακινήθηκε και πως βρέθηκε στο λιμάνι στα ΚΤΕΛ, στην κατάσταση την οποία βρισκόταν και η οποία δεν ήταν και η καλύτερη μία και πάνω του - στα παπούτσια και στα ρούχα- έφερε ακόμα και ίχνη από το έγκλημα, αναφέρουν οι πληροφορίες.
Στο τηλέφωνο με τη μάνα

Στον ενδιάμεσο χρόνο ο 28χρονος δράστης όμως φαίνεται ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τη μητέρα του στην Ιεράπετρα στην οποία και φέρετε ότι ανέφερε ένα μέρος των όσων είχαν γίνει ανάμεσα σε εκείνον και τον 36χρονο. Ωστόσο από το τηλεφώνημα αυτό δεν προκύπτει και ... μεταμέλεια, τέτοια ώστε να του οπλίσει το χέρι και τον οδηγήσει στην αυτοχειρία, αναφέρουν τώρα οι πληροφορίες. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν δίνουν κάτι για αυτοχειρία, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και τίποτα όταν έχεις έναν τοξικομανή με ένα σωρό προβλήματα.
Πως πέθανε

Ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Σκανδαλάκης αναφερόμενος στο δυσκολότερο ίσως ερώτημα, που είναι πως πέθανε ο 28χρονος στις τουαλέτες του ΚΤΕΛ, ξεκαθαρίζει ότι μέχρι αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα με βεβαιότητα. Εικάζεται ότι ο θάνατος προήλθε από χρήση ναρκωτικών χαπιών, αλλά δεν τεκμαίρεται. Δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη για να έχουμε μια σαφή εικόνα. Εκ του αποδεικτικού υλικού ο δράστης του εγκλήματος είναι ο 28χρονος που βρέθηκε στις τουαλέτες του ΚΤΕΛ και η αιτία του εγκλήματος εδράζεται στη διακίνηση ποσότητας ναρκωτικών.

Πάντως στο χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα του 28χρονου δεν υπήρχαν σύνεργα ηρωίνης παρά μόνο τα ναρκωτικά χάπια.
Είχε απασχολήσει 16 φορές

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πάντως ο 28χρονος είχε απασχολήσει επί σειρά ετών την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών. Πιο συγκεκριμένα είχε 16 φορές περάσει το κατώφλι της αστυνομίας ενώ τον περασμένο Οκτώβρη είχε καταφέρει να αποδράσει και από το ΠΑΓΝΗ που τον είχαν μεταφέρει από το Λασίθι, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στις αρχές. Με το θέμα είχε τότε ασχοληθεί το prismanews.gr. Στην υπόθεση του εγκλήματος του 36χρονου είχε εμπλακεί το όνομα του από την πρώτη στιγμή, αναφέρουν οι πληροφορίες, και η αστυνομία τον αναζητούσε χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι που έγινε το τηλεφώνημα από τα ΚΤΕΛ, που έλυσε όλες τις απορίες και συμπλήρωσε το παζλ.
prismanews.gr
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9830.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...