Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Hakkinen: Η Mercedes δε θα είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος

Lewis Hamilton
Πολλοί έχουν εκφράσει τη γνώμη τους σχετικά με μια από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις στην ιστορία της Formula 1. Αναφέρομαι στη μετακίνηση του Lewis Hamilton στη Mercedes, ο οποίος ήταν ο πιο “πιστός” οδηγός στην ιστορία τού αθλήματος, καθώς αγωνίστηκε για τους πρώτους του 110 αγώνα με την ίδια ομάδα, τη McLaren.
Αυτός που παίρνει για πρώτη φορά θέση για τη μετακίνηση του “Billion Dollar Man” είναι ένα πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη McLaren, ο Mika Hakkinen. Ο 44χρονος πιστεύει ότι η W04 δε θα είναι ανταγωνιστική, συνεπώς ο Hamilton δε θα μπορέσει να παλέψει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Με τις πρώτες δοκιμές, ποτέ δεν μπορείς να έχεις 100% εικόνα για την απόδοση των μονοθεσίων. Είναι πολύ νωρίς. Πιστεύω ότι οι επόμενες δοκιμές στη Βαρκελώνη θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για το ποιος είναι στην κορυφή.
Αισθάνομαι ότι η McLaren θα είναι σε μεγάλη φόρμα φέτος. Η Mercedes δεν είχε ακριβώς την ταχύτητα που περίμενα, επομένως δε βλέπω να είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος. Ο Lewis ήταν με τη McLaren για τόσα πολλά χρόνια, και νομίζω ότι, γι’ αυτόν, ήταν καιρός να κάνει μια αλλαγή. Είναι απλά μια δουλειά, για να είμαι ειλικρινής.
Δεν υπάρχουν αισθήματα γι’ αυτό, είσαι εκεί για να κερδίσεις, αγωνίζεσαι μαζί τους και δίνει τον καλύτερό σου εαυτό για την ομάδα. Ο Lewis πήγε τώρα στη Mercedes, και θα είναι ενδιαφέρον, γιατί ο team-mate του, Nico Rosberg, είναι, επίσης, ένας πολύ γρήγορος οδηγός.
Στις πρώτες δοκιμές, στη Χερέθ, η W04 έδειξε ότι μπορεί να φέρει τα ελαστικά πολύ γρήγορα σε ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας (σημαντικό για τις κατατακτήριες), ενώ στα τελευταία μεγάλα stints των Rosberg και Hamilton, η φθορά των ελαστικών ήταν καλύτερη απ’ ό,τι στους πρώτους γύρους. Επιπλέον, το γερμανικό μονοθέσιο χρειάζεται κάθετη δύναμη, διότι έχανε χρόνο στο μεσαίο κομμάτι της πίστας, εκεί όπου απαιτείται κάθετη δύναμη.
Ο Hamilton είπε ότι η ομάδα του είναι στο επίπεδο που περίμενε να είναι, και ότι η W04 δεν είναι κακό μονοθέσιο, αλλά θέλει περισσότερη κάθετη δύναμη, η οποία μπορεί να έρθει μέσα από αναβαθμίσεις που θα δούμε στις δοκιμές τής Βαρκελώνης.

[Πηγή: BBC Sport]
http://www.autoblog.gr/2013/02/12/mika-hakkinen-rejects-lewis-hamiltons-2013-f1-title-hopes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...