Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Krasnoyarsk της Σιβηρίας : Τα πιο σκληραγωγημένα νήπια του κόσμου!

 Τα πιο σκληραγωγημένα νήπια του κόσμου!
Στην πόλη Krasnoyarsk της Σιβηρίας το 317ο νηπιαγωγείο ακολουθεί μια εντελώς ασυνήθιστη πρακτική για να δυναμώσει του οργανισμούς των μικρών μαθητών του! Όσο παράξενο και σκληρό κι αν ακούγεται οι υπεύθυνοι του νηπιαγωγείου βγάζουν τα παιδιά, που φορούν μόνο το…
μαγιό τους, στο χιονισμένο προαύλιο με τη θερμοκρασία να είναι στους -15oC και τα περιλούζουν με παγωμένο νερό!!! Ο σκοπός αυτής της ακραίας ενέργειας είναι τα παιδιά να σκληραγωγηθούν και να περιορίσουν τις ιώσεις και τα κρυώματα που τα ταλαιπωρούν ειδικά τους χειμερινούς μήνες.
 Τα πιο σκληραγωγημένα νήπια του κόσμου!
Πριν τα παιδιά βγούν στο προαύλιο κάνουν ντους με κρύο νερό που σταδιακά φτάνει τους -20oC! Οι δάσκαλοι συμμετέχουν τις περισσότερες φορές στη διαδικασία που ακολουθείται στο συγκεκριμένο σχολείο τα τελευταία 13 χρόνια.
 Τα πιο σκληραγωγημένα νήπια του κόσμου!
Οι παιδίατροι παρακολουθούν την υγεία των παιδιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ υποβάλλουν τα παιδιά σε πολλές ιατρικές εξετάσεις. «Το σύστημα έχει αποδώσει και οι ιώσεις έχουν περιοριστεί. Τα παιδιά το απολαμβάνουν αν και οι γονείς στην αρχή σοκαρίστηκαν με το θέαμα», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου των Υγειονομικών Υπηρεσιών της περιοχής. Αν και δεν επιτέπουν όλοι οι γονείς τη συμμετοχή των παιδιών τους στη διαδικασία, το 70% εξ αυτών έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.
 Τα πιο σκληραγωγημένα νήπια του κόσμου!
 Τα πιο σκληραγωγημένα νήπια του κόσμου!
 Τα πιο σκληραγωγημένα νήπια του κόσμου!http://troktiko.eu/2013/02/ta-pio-sklhragoghmena-nipia-tou-kosmou/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...