Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο Γιώργος γείτονας από σήμερα με την.. Lady Gaga

360_papandreou_0412 Μεγαλεία για τον πρώην πρωθυπουργό. Γείτονας της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, της Lady Gaga και του Ματ Ντέιμον, αλλά και άλλων διάσημων είναι από σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, Το Πανεπιστήμιο Κολούμπια του παραχώρησε ένα πολυτελές διαμέρισμα σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές του Μανχάταν.

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», ένας από τους όρους στο συμβόλαιο του πρώην πρωθυπουργού με το Πανεπιστήμιο, ήταν και η παροχή στέγης στην πανάκριβη Νέα Υόρκη. Και πράγματι, ο πρύτανης του Κολούμπια θα κατοικεί, για τους επόμενους έξι μήνες σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία 12 ορόφων, στο Upper West Side του Μανχάταν.

Στην ίδια περιοχή έχουν σπίτια διάσημοι όπως ο Ντένζελ Ουάσιγκτον, η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z η Μαντόνα, ο Στινγκ και άλλοι. Το ενοίκιο για ένα απλό διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο ξεκινά από τα 1500 δολάρια και όσο για αγορά, ένα διαμέρισμα μπορεί να στοιχίσει 2 εκατομμύρια δολάρια.

Μέχρι να μετακομίσει στο νέο του σπίτι, ο Γ. Παπανδρέου διέμεινε σε ξενοδοχείο, με έξοδα, φυσικά του Κολούμπια.
 
http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24418%3Ao-giorgos-geitonas-apo-simera-me-tin-lady-gaga&catid=68%3Apeople&Itemid=48

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...