Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ηράκλειο: Πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών του ΤΕΙ του τμήματος «Πολιτικών Δομικών Έργων»

Πορεία προς την περιφέρεια Κρήτης και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο Ηράκλειο, μέσω των κεντρικών δρόμων της πόλης, πραγματοποίησαν, σήμερα το μεσημέρι, φοιτητές του τμήματος «Πολιτικών Δομικών Έργων» της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών ΤΕΙ Κρήτης, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» και το ενδεχόμενο κατάργησης και συγχώνευσης της σχολής τους με τη Σχολή των Φυσικών Πόρων, στα Χανιά.

Σε ψήφισμα που επέδωσαν στην περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ζητούν την πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού αλλά και ωρομίσθιων καθηγητών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για τη λειτουργία του τμήματος.

Παράλληλα, αναφέρουν ότι «όποια απόφαση κι αν ληφθεί για ενδεχόμενη μεταφορά του τμήματος, είτε άμεσα είτε σε βάθος χρόνου, θα απορριφθεί στην πράξη από τους ίδιους τους σπουδαστές».

Στο μεταξύ, φοιτητές του τμήματος «Εφαρμοσμένης πληροφορικής και πολυμέσων» πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της διοίκησης του ΤΕΙ, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1882451&nt=103

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...