Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Spiegel : Η επιμήκυνση διευκολύνει μόνο τους πολιτικούς

 Spiegel : Η επιμήκυνση διευκολύνει μόνο τους πολιτικούς
Με επικριτικό τρόπο, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, επιτίθεται στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας τονίζοντας πως η επιμήκυνση θα οδηγήσει στην επιβίωση μόνο ενός επαγγέλματος. Αυτού των πολιτικών.
Δύο χρόνια περισσότερο για να μην κάνουν τίποτε” είναι ο τίτλος του σχολίου και μάλιστα ο δημοσιογράφος διαχωρίζει τους Έλληνες από τους πολιτικούς που τους εκπροσωπούν, λέγοντας πως ενώ “ο ελληνικός λαός δικαιούται την επιμήκυνση, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους Έλληνες πολιτικούς“.
Δεν υπάρχει καμία αντίρρηση να ελαφρυνθεί το βάρος της κρίσης για τους Έλληνες. Η έμφαση στους Έλληνες όμως, δηλαδή στην ταμία και τον γραφίστα, στον εκπαιδευτικό και στην νοσοκόμα, επί παραδείγματι. Και αυτό επειδή ακριβώς εκείνοι υποφέρουν από την ύφεση και την ανεργία. Ωστόσο, η επιμήκυνση διευκολύνει την επιβίωση ενός επαγγέλματος κυρίως: των πολιτικών και ειδικότερα των κυβερνώντων στην Αθήνα. Και αυτοί δεν την αξίζουν” αναφέρει το γερμανικό περιοδικό.
citypress.gr
filologos10.wordpress.com
http://troktiko.eu/2012/10/spiegel-h-epimikunsh-dieukolunei-mono-tous-politikous/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...