Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012

Η McLaren χωρίζει από τη Mercedes;


Αυτό κι αν είναι είδηση. Η McLaren μάλλον κάνει στροφή 180 μοιρών και κινείται σε άλλα μονοπάτια. Μονοπάτια που θυμίζουν πολύ το παρελθόν αφού πλέον υπάρχει η σκέψη της Honda. Η συνεργασία (McLaren – Mercedes) ξεκίνησε το 1995 και αποτέλεσε τη μεγάλη επιστροφή της McLaren στους τίτλους με κύριο εκφραστή τον Mika Hakkinen. Πλέον, όμως, τα πάντα φαίνεται ν’αλλάζουν. Η ομάδα από το Woking δεν φαίνεται να είναι διαθετιμένη να πληρώσει 8 εκατομμύρια για τους κινητήρες που την προμηθεύει η Mercedes. Έτσι, η επανασύνδεση με τη Honda φαντάζει πολύ πιθανή. Από διάφορες πηγές, τονίζεται:
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος η McLaren να παραμείνει πελάτης της Mercedes τα επόμενα χρόνια.
Κι όλο αυτό το σκηνικό, βάζει, μάλλον, φωτιά και στο Πρωτάθλημα αφού ο Lewis Hamilton έχει ήδη κάνει την κίνηση του. Κίνηση που θα έχει 100% επιτυχία αν τελικά η McLaren αφήσει την Mercedes. Ένα νέο σκηνικό πάει να δημιουργηθεί στη Formula 1 και σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον. Τι πιστεύετε, ο Lewis Hamilton ήξερε κάτι περισσότερο ή απλά ήταν θέμα χρόνου να χωρίσει η McLaren από τη Mercedes;

[Πηγή: TheSun|Photo Copyright: HOCH ZWEI]


http://www.autoblog.gr/2012/10/20/we-cant-work-with-merc/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...