Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Δυο νέα Android smartphones ετοιμάζει η Sony

image519 Δυο νέα Android smartphones ετοιμάζει η Sony
 
Ακόμα δυο συσκευές πρόκειται να κυκλοφορήσει η SONY στην σειρά Xperia, σύμφωνα τουλάχιστον με ανάρτηση της υπηρεσίας POSTEL της Ινδονησίας στην ιστοσελίδα της. Με κωδικές ονομασίες NanHu DS (που σημαίνει Dual Sim) και NanHu SS, τα Sony Xperia E και Sony Xperia E Dual αποτελούν τις νέες προτάσεις της εταιρείας στις «entry-level» συσκευές. Η μοναδική διαφορά μεταξύ των δυο μοντέλων, όπως φαίνεται από το όνομα και την κωδική ονομασία τους θα είναι η υποστήριξη δυο καρτών SIM, χαρακτηριστικό που πρόσφατα ενσωμάτωσε η Sony στην σειρά συσκευών της με το Xperia Tipo Dual.
Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους, οι δυο συσκευές θα είναι πανομοιότυπες. Θα χρησιμοποιούν τον μονοπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S1 MSM7225A στο 1GHz με chip γραφικών Adreno 200, Android ICS 4.0.4 ενώ η ανάλυση της οθόνης τους θα είναι 320×480. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους δεν είναι ακόμα γνωστά.
Με τόσο μειωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, το σίγουρο είναι πως η εταιρεία τα προορίζει για τους νέους, όχι και τόσο απαιτητικούς καταναλωτές, ενώ με σχετικά χαμηλή τιμή και υποστήριξη δυο καρτών SIM η εταιρεία σίγουρα σκοπεύει να προωθήσει την πώληση τους στις αναπτυσσόμενες αγορές, όπως η Ινδία.
Το μέγεθος τους θα είναι περίπου το ίδιο με το Sony Xperia Tipo, ενώ η τιμή τους δεν αναμένεται να ξεπερνά τα 130 ευρώ.

http://troktiko.eu/2012/10/duo-nea-android-smartphones-etoimazei-h-sony/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...