Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

«Ξεπούλησε» μέσα σε 20 λεπτά η λευκή έκδοση του iPad Mini


Μόλις λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε η διάθεση του για προ-παραγγελία από το Apple Store, το λευκό iPad Mini ήδη εξαντλήθηκε στις ΗΠΑ και στο...Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που πέρα από την αυξημένη ζήτηση μπορεί να οφείλεται σε μικρό απόθεμα της εταιρείας για την συγκεκριμένη έκδοση.

Ενώ το κατάστημα αναφέρει πως το μαύρο iPad Mini θα παραδοθεί στους αγοραστές στις 2 Νοεμβρίου, οι τρεις λευκές εκδόσεις του έχουν διαθεσιμότητα δυο εβδομάδων, αναμένεται δηλαδή να αποσταλούν από το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Δεν είναι γνωστό ακόμα το αν αυτό οφείλεται στην υψηλή ζήτηση της λευκής έκδοσης, ή στα χαμηλά αποθέματα της εταιρείας. Η αλήθεια είναι πως η γραμμή παραγωγής του Mini αντιμετώπισε αρκετά σημαντικά προβλήματα, τα οποία καθυστέρησαν ακόμα και την παρουσίαση του, οπότε θεωρείται αρκετά πιθανό η Apple να μην διαθέτει επαρκές απόθεμα στο Apple Store.

Το MacRumors αναφέρει πάντως πως σε αρκετές χώρες εκτός των ΗΠΑ η διαθεσιμότητα της λευκής έκδοσης ήταν εξαρχής στις δυο εβδομάδες, κάτι που επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Για όσους πρόλαβαν, οι παραγγελίες θα αποσταλούν στις 2 Νοεμβρίου, την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής στα καταστήματα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το iPad Mini θα πωλείται στην τιμή των 329, 429 και 529 δολαρίων για τις εκδόσεις στα 16GB, 32GB και 64GB αντίστοιχα ενώ η έκδοση με συνδεσιμότητα 4G/LTE θα κυκλοφορήσει στα μέσα Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και στα τέλη του επόμενου μήνα στις υπόλοιπες χώρες.

Δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ελλάδα.
techit
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/10/20-ipad-mini.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...