Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Στις 2 Νοεμβρίου το iPhone 5 στην Ελλάδα

image534 Στις 2 Νοεμβρίου το iPhone 5 στην Ελλάδα
 
Την επόμενη Παρασκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει επιτέλους το iPhone 5 στην χώρα μας. Αν και οι αρχικές φήμες ήθελαν την κυκλοφορία του στην τρίτη «ομάδα» χωρών να πραγματοποιείται την Παρασκευή 26 του Μήνα, οι Economic Times αποκάλυψαν θα γίνει τελικά στις 2 Νοεμβρίου, ενώ το MacRumors και το iPhoneHellas αναφέρουν πως ανάμεσα στις χώρες τις κυκλοφορίας είναι και η Ελλάδα. Την ίδια ημέρα το iPhone 5 θα κυκλοφορήσει σε πολλές ακόμα χώρες, ανάμεσα τους η Ινδία, το Μεξικό, η Κροατία, Η Ταϊλάνδη, η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Η κυκλοφορία του στην Ινδία μπορεί να αποτελεί έκπληξη για πολλούς, αφού η χώρα θεωρείται ακόμα αναπτυσσόμενη αγορά στον τομέα των smartphones, με την πλειοψηφία των καταναλωτών να επιλέγουν φθηνές συσκευές.
Μάλιστα λόγω των δυσμενών ρυθμιστικών απαιτήσεων της χώρας αλλά και το υψηλό κόστος διάθεσης των συσκευών της, η Apple δεν μπόρεσε να ανοίξει κατάστημα Apple Store στην Ινδία. Αντίθετα, η πώληση του iPhone 4S έγινε αποκλειστικά μέσω δυο εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, της Airtel και της Aircel, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με το iPhone 5.
Όσον αφορά για το πώς ακριβώς προγραμματίζει τις κυκλοφορίες των συσκευών της η Apple, ο Τim Cook κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, αποκάλυψε πως δεν είναι πάντα συγκεκριμένες. Είπε πως ο προγραμματισμός «γίνεται βλέποντας την προμήθεια μας και την ζήτηση που νομίζουμε ότι θα έχει, αλλά το προγραμματίζουμε αρκετές εβδομάδες πιο πριν οπότε δεν είναι πάντα ακριβής.
Η Apple παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε στην παραγωγή του, κυκλοφόρησε το iPhone 5 σε εννέα χώρες στις 21 Σεπτεμβρίου και σε 22 χώρες μια εβδομάδα αργότερα. Λίγο μετά την παρουσίαση του, η Apple είχε ανακοινώσει πως μέχρι το τέλος του έτους σκοπεύει να διαθέσει το iPhone 5 σε πάνω από 100 χώρες.

http://troktiko.eu/2012/10/stis-2-noembriou-to-iphone-5-sthn-ellada/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...