Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ZTE Blade II σύντομα θα έρθει και στη χώρα μας στα 160 ευρώ ?



Το κινητό που περίμενες.
Το λένε Blade II και είναι ο διάδοχος του ZTE Blade που έγραψε 2 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Και που ξεπούλησε επίσης στην ημεδαπή μέσω του δικτύου της Wind.
Δεν έχει μεγάλες διαφορές σε εμφάνιση σε σχέση με τον προκάτοχο, αλλά τα τεχνικά του είναι αλλού. Κράτα σημειώσεις: επεξεργαστής στο 1GHz, 512MB μνήμης (out of the box και χωρίς τεχνικές ξεκλειδώματος), 5άρα κάμερα και μια δεύτερη μπροστά για videocalls. Έχει την ίδια οθόνη και μπαταρία με το πρώτο Blade αλλά το Android 2.3.6 έχει βελτιώσει την εμπειρία χρήσης, σημαντικά.




http://www.digitallife.gr/to-zte-blade-ii-syntoma-konta-sou-9/


Τις προηγούμενες ημέρες μάθαμε για το San Fransisco II που ξεκίνησε να πωλείται στην Αγγλία και θεωρήσαμε ότι είναι o αντικαταστάτης του ZTE Blade που γνωρίσαμε εδώ στη χώρα μας. Ίσως όμως να μην είναι αυτός μιας και σήμερα μαθαίνουμε από Κίνα για το Blade V881 που είναι ίδιο εξωτερικά με το πρώτο Blade αλλά αναβαθμισμένο στα σημεία.
Η οθόνη του είναι 3.8 ίντσες LCD ανάλυσης 800×480 pixels, ο επεξεργαστή μονοπύρηνος 1GHz, η μνήμη RAM 512MB και η κάμερα 5 Megapixel με LED flash. Η τιμή του στην Κίνα είναι 1.000 yuan (117 ευρώ). 

ZTE Blade II, Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης;


 http://techblog.gr/mobile/zte-blade-ii-8888/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...