Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Χάνει όλα τα ντέρμπι ο Έτο

 Χάνει όλα τα ντέρμπι ο Έτο

Ενάμιση μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Αραούχο Έτο, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο με παράλληλη αποκόλληση του τένοντα.
Ο Βραζιλιάνος μπακ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τον υπέβαλε σε εξετάσεις, οι οποίες είχαν άσχημα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι.
Ο 30χρονος παίκτης θα απουσιάσει από τους αγώνες (16/02 και 23/02) με την Ουντινέζε για τους «32» του Europa League και θα χάσει τους αγώνες με ΑΕΚ (29/01, εκτός), Ολυμπιακό (05/02, εντός), ΟΦΗ (12/02, εκτός), Άρη (19/02, εντός) και Παναθηναϊκό (26/02)!
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Φωτάκης ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο που έχει από τον αγώνα με τον Ατρόμητο και στην αυριανή προπόνηση θα φανεί αν θα καταφέρει να ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Κώστας Σταφυλίδης δεν προπονήθηκε, αφού έχει αιμάτωμα στο μετατάρσιο. Τέλος, ο Παπάζογλου, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα για μία ακόμα ημέρα.
Θετικό θεωρείται το γεγονός ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης προπονήθηκε κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή για την Αθήνα. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στην Τούμπα.
Πηγή: sportfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...