Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αλλαγές ετοιμάζονται στο Firefox


Μικρογραφίες με τις δημοφιλείς ιστοσελίδες στην αρχική καρτέλα

Κατά κανόνα οι ενημερώσεις του Firefox δεν τραβούν την προσοχή. Με εξαίρεση την καθιερωμένη ασυμβατότητα των addons από τη μία έκδοση στην άλλη, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ιδέα καν για ποιο λόγο θα έπρεπε να κάνουμε αναβάθμιση από την μία έκδοση στην επόμενη.


Παρόλα αυτά η η έκδοση 12 του Firefox συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα φέρει αρκετές αλλαγές στο δημοφιλή browser. Η πιο εμφανής από αυτές θα είναι η αρχική καρτέλα η οποία θα έχει σε μικρογραφίες τις ιστοσελίδες που ο χρήστης επισκέπτεται συχνότερα.

Στη καρτέλα αυτή θα μπορεί μάλιστα «καρφιτσώσει» (pin) τις διευθύνσεις που θέλει να εμφανίζεται μόνιμα ανεξαρτήτως του πόσο συχνά τις επισκέπτεται αλλά και το αντίστροφο. Να αφαιρέσει κάποιες που ενώ επισκέπτεται συχνά δεν θα ήθελε να εμφανίζονται. Επίσης, θα μπορεί να αλλάζει την θέση των μικρογραφιών ώστε να τις οργανώσει καλύτερα. Πρόκειται για λειτουργία που την καθιέρωσε η Opera και στη συνέχεια υιοθέτησε και ο Chrome.

Παράλληλα θα προστεθούν και κουμπιά θα προστεθούν και διάφορες λειτουργίες «εκκίνησης» στο κάτω μέρος της καρτέλας αυτής. Με αυτά ο χρήστης θα μπορεί να μεταβεί με ένα κλικ στις βασικές ρυθμίσεις του browser, όπως οι λήψεις, οι ρυθμίσεις, οι επεκτάσεις κλπ.

Σε μετέπειτα εκδόσεις μάλιστα θα προστεθούν και δημοφιλείς εφαρμογές από το Mozilla App Store αλλά και λειτουργίες chat. Τέλος, στον Firefox 12 αναμένεται να υπάρχει και η δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης των διευθύνσεων κατά την πληκτρολόγηση.

 http://www.on-news.gr/2012/01/firefox.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...