Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πρόστιμο στη Nokia της Αυστραλίας για την αποστολή spam μηνυμάτων στους πελάτες της

nokia logo weird Πρόστιμο στη Nokia της Αυστραλίας για την αποστολή spam μηνυμάτων στους πελάτες της Σύμφωνα με το Reuters, έχει επιβληθεί στη Nokia πρόστιμο από τις Αυστραλιανές Αρχές για την αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων στους πελάτες της μέσω μηνυμάτων κειμένου.
Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να πληρώσει 55.000 Αυστραλιανά δολάρια για την αποστολή SMS<…>
με προωθητικό περιεχόμενο (υπηρεσίες και προϊόντα) στους πελάτες της, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα των παραληπτών.
Η Αυστραλιανή Αρχή Επικοινωνιών και Μέσων Ενημέρωσης (ACMA) δεν απαγορεύει στις εταιρείες να στέλνουν τέτοια μηνύματα, αλλά σύμφωνα με το νόμο για το Spam του 2003, αυτά τα μηνύματα θα πρέπει να συνοδεύονται με επιλογή διαγραφής από τη λίστα των παραληπτών (unsubscribe). Αν και στο περιεχόμενο των μηνυμάτων βρίσκονταν γενικότερες πληροφορίες, ένα μέρος αφορούσε διαφήμιση συσκευών της εταιρείας.
Τα spam μηνύματα φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλής μέθοδος marketing σύμφωνα με αναφορά της ACMA, όπου παρουσιάστηκε αύξηση 370% στην αποστολή τέτοιων μηνυμάτων στο χρονικό διάστημα 2010-2011.

 http://www.secnews.gr/archives/37393

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...