Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ένας στους δύο ιδιοκτήτες ακινήτων αδυνατεί να πληρώσει φόρους


Σύμφωνα με έρευνα που έγινε για λογαριασμό της ΠΟΜΙΔΑ

Ένας στους δύο ιδιοκτήτες ακινήτων δηλώνει αδυναμία να ανταποκριθεί στα φορολογικά βάρη (ΦΑΠ, τέλος ακινήτων κ.λπ.) το 2012, ενώ το ίδιο ποσοστό αναφέρει ότι δεν θα μπορέσει να πληρώσει ούτε τις δόσεις του στεγαστικού του δανείου, ενώ ήδη ένας στους έξι καθυστερεί τις πληρωμές των δόσεων.



Επιπλέον, το 94% των ιδιοκτητών υπέστη μείωση εισοδημάτων την τελευταία διετία, είτε επειδή έμειναν κενά τα ακίνητα που μίσθωναν, είτε γιατί έκαναν μειώσεις ενοικίων οι οποίες στην πλειονότητα των περιπτώσεων (άνω του 60%) κυμαίνονται μεταξύ 20% και 30%.

Τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον ευρύτερο τομέα της αγοράς ακινήτων, αποτυπώνει το βασικό συμπέρασμα της έρευνας της «Κάπα Research» για την αγορά ακινήτων, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) και ανακοινώθηκε το Σάββατο στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας.

tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...