Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Κατεβάζει ρολά Β' και Γ' Εθνική


«Δεν θα παίζουν με τη ζωή μας…»

Οριστικά σε απεργία κατεβαίνουν οι παίκτες της Football League και της Football League 2.

Η διορία του ΠΣΑΠ για εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της ασφάλισης πέρασε χωρίς αποτέλεσμα κι έτσι από την προσεχή Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα σταματήσουν να αγωνίζονται.



«Είμαστε απλήρωτοι, είμαστε και ανασφάλιστοι. Με την τσέπη μας παίζουν, δεν θα παίζουν και με τη ζωή μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

«Με ενότητα και σύμπνοια, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League και Football League 2 αποφάσισαν να μην αγωνισθούν στις προσεχείς αναμετρήσεις των πρωταθλημάτων όπου μετέχουν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απόγνωσης για το γεγονός ότι παραμένει άλυτο το πρόβλημα της ασφάλισης για τους ίδιους και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ειδικά αυτών των δύο κατηγοριών, βιώνουν, έντονα όσο ποτέ άλλοτε, από την αρχή αυτής της σεζόν, πολλές και μεγάλες δυσκολίες σε ότι αφορά την αντιμετώπιση τους στον οικονομικό τομέα.
Καταλαβαίνουμε ότι η χώρα ζει μία πρωτοφανή κρίση. Όλα τα βάρη ωστόσο πέφτουν πάλι μόνο σε εμάς.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι εκτός όλων των άλλων οφείλουμε να ανεχθούμε να παίζουμε ανασφάλιστοι ή με μερική ασφάλιση μόνο για τη διάρκεια των αγώνων, λες και δεν υπάρχουν προπονήσεις και μετακινήσεις, ασθένειες και άλλα προβλήματα ή θαρρείς και δεν υπάρχουν καν τα προστατευόμενα από εμάς μέλη μας, τα παιδιά μας και οι σύζυγοι μας.

Είχαμε δώσει μία προθεσμία έως σήμερα το μεσημέρι. Αυτή εξέπνευσε χωρίς καν να μας δοθούν εγγυήσεις για ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΗ λύση στο πρόβλημα της ασφάλισης. Είμαστε απλήρωτοι, είμαστε κι ανασφάλιστοι.

Με την τσέπη μας παίζουν, με τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών και των συζύγων μας δεν αντέχουμε να παίζουν άλλο, με ρίσκο στο οποίο το διακύβευμα είναι όχι πια η επιβίωση μας, αλλά, η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

Με προσωρινές λύσεις, οι ποδοσφαιριστές δεν μετέχουν στα πρωταθλήματα της Football League και της Football League 2, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου και την 15η αγωνιστική της Football League.

ΑΓΩΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕ ΔΟΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ.

Ζητούμε τη συνεργασία ΟΛΩΝ των ανθρώπων του ποδοσφαίρου ώστε να στείλουμε δυνατά το μήνυμα ότι ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.

ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Π./ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ»

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...