Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Παρουσιάστηκε η Caterham CT01


Αν και είχαμε πάρει μια καλή γεύση από το πρώτο μονοθέσιο του 2012, την CT01, η Caterham έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα περισσότερες φωτογραφίες. Το μονοθέσιο είναι άσχημο (όπως αναμένεται να είναι τα περισσότερα φετινά μονοθέσια), λόγω των περιορισμών για το ύψος του ρύγχους. Η CT01 έχει περάσει όλα τα τεστ και θα πάρει μέρος στις πρώτες δοκιμές.
Η μαλαισιανή ομάδα θα προμηθεύεται κινητήρες και KERS από τη Renault, ενώ το κιβώτιο θα προέρχεται από τη Red Bull. Το οδηγικό της δίδυμο αποτελείται από τους Jarno Trulli και Heikki Kovalainen.
Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί κυρίως από τους Mike Gascoyne, επικεφαλής του τεχνικού τμήματος, και Mark Smith, Τεχνικός Διευθυντής της Caterham. Ο Gascoyne μάς εξηγεί ότι το ρύγχος είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλό, ώστε να είναι μεγαλύτερη η ροή αέρα στο κάτω μέρος. Παρακάτω μπορείς να βρεις όλη τη συνέντευξη του Βρετανού στην επίσημη σελίδα της ομάδα στο Facebook, μαζί με περισσότερες φωτογραφίες.

 http://www.autoblog.gr/2012/01/26/caterham-ct01/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...