Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Οι αμερικανικές αρχές αποφάσισαν να σβήσουν τα δεδομένα στο MegaUpload πριν την έναρξη της δίκης;


Εξελίξεις έχουμε στο θέμα του MegaUpload καθώς σύμφωνα με όσα ακούγονται οι αρχές είναι αποφασισμένες να σβήσουν όλο το υλικό που υπάρχει στη...
file sharing υπηρεσία μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως είναι γνωστό η πρόσβαση στο site έχει σταματήσει από τις 19 Γενάρη και τώρα 12 σχεδόν μέρες μετά οι αμερικανικές αρχές θέλουν να σβήσουν όλα τα δεδομένα στο MegaUpload, ο συνολικός όγκος των δεδομένων αφορά 50 εκατομμύρια χρήστες που έχουν αποθηκεύσει τα δεδομένα τους στο MegaUpload.

Το θέμα που προκύπτει τώρα είναι αρκετά σοβαρό αφού από ότι μια η δίκη δεν έχει γίνει ακόμα και με το σβήσιμο όλον των δεδομένων σβήνουν στην ουσία και κάθε ελπίδα αθωώσεις των κατηγορουμένων αφού θα σβηστούν όλα τα πιθανά αθωωτικά στοιχεία.

Από την άλλη οι απλή χρήστες που δεν παρανόμησαν πουθενά και πλήρωναν για να αποθηκεύουν τα αρχεία τους τώρα βρίσκονται ένα βήμα πριν να τα χάσουν και να πληρώσουν το "μάρμαρο" χωρίς να φταίνε σε τίποτα.

Όπως είναι φυσικό η πρόθεση των υπευθύνων κρίνετε τουλάχιστον ύποπτη για να μην τη χαρακτηρίσουμε κάπως αλλιώς, το μόνο λοιπόν που μένει τώρα είναι να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.
http://www.technewz.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...