Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ταινία με τη ζωή του Μωυσή ετοιμάζει ο Steven Spielberg

 Ταινία με τη ζωή του Μωυσή ετοιμάζει ο Steven Spielberg

Μια από καλύτερες, ακριβότερες και εμπορικότερες ταινίες στην ιστορία του Χόλιγουντ είναι οι «Δέκα Εντολές» του Charlton Heston, παραγωγής του 1956.
Σε μια προσπάθεια να βγει ξανά στη μεγάλη οθόνη η ζωή του Μωυσή, η Warner Bros φαίνεται να είναι σε συμφωνία με τον Steven Spielberg για μια νέα έκδοση της ταινίας.
Ακούραστος ο σκηνοθέτης του Jurassic Park και του E.T., αφού μόλις τέλειωσε μια κουραστική περίοδος για τον ίδιο εξαιτίας του «Τεν-τεν» και των επερχόμενων «War Horse» και «Lincoln», ο Steven Spielberg πέφτει με τα μούτρα και πάλι στη δουλειά.
Όσο για τη Warner Bros, η εταιρία μετά την επιτυχία του Harry Potter επιχειρεί να γεμίσει τα ταμεία της και πάλι με τα επόμενα Batman και Hangover.
Η ταινία θα ξεκινά από την εμφάνιση του Μωυσή ως ορφανός σε ένα καλάθι που πλέει σε ένα ποταμό και θα ακολουθεί όλη τη διαδρομή με την απελευθέρωση των Εβραίων και την καθοδήγησή τους στη Γη της Επαγγελίας.
Σύμφωνα με το Deadline.com, παρόλο που η ταινία θα περιλαμβάνει τη σκηνή με την προσταγή του Θεού στη φλεγόμενη βάτο, η παραγωγή δεν φαίνεται να παίρνει τον… τρισδιάστατο δρόμο.

 http://troktiko.eu/2012/01/tainia-me-th-zoi-tou-mousi-etoimazei-o-steven-spielberg/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...