Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το Ισραήλ θέλει πιο αυστηρές κυρώσεις κατά του Ιράν


Το Ισραήλ θα πιέσει το γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι-μουν για την επιβολή ακόμα πιο αυστηρών κυρώσεων κατά του Ιράν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή, δήλωσε σήμερα ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.


Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, ο Νετανιάχου τόνισε ότι συνομίλησε με το γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, με το βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και με τη γερμανίδα καγκελάριο Αγγελα Μέρκελ, τους οποίους «συνεχάρη για τα μέτρα που έλαβε η Ευρώπη και τα οποία αφορούν τις εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου και την ιρανική κεντρική τράπεζα».

«Εντός των προσεχών ημερών ο Μπαν Κι-μουν θα επισκεφθεί το Ισραήλ και θα συζητήσω μαζί του για την ανάγκη επιβολής αυστηρότερων κυρώσωεν κατά του Ιράν», τόνισε ο Νετανιάχου.

Ο Μπαν αναμένεται να επισκεφθεί το Ισραήλ και τα παλαιστινιακά εδάφη αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη θα συναντηθεί με τον Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ.

 http://www.on-news.gr/2012/01/blog-post_7982.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...