Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η συνάντηση του Ψινάκη με τον Άνθιμο!

Η συνάντηση του Ψινάκη με τον Άνθιμο!
Με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο συναντήθηκε σήμερα ο κ. Ηλίας Ψινάκης, με αφορμή την εκστρατεία που κάνει «Για ένα πιάτο φαϊ».
Η συνάντηση.....
πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, παρουσία και του κ. Ιωάννη Μπόντη, Καθηγητού Μαιευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και Προέδρου της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Μπόντης είναι Μέλος του Επιστημονικού Κόσμου, που θέλει να συμβάλει στην προσπάθεια του κ. Ψινάκη.
Να αναφερθεί ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, και διήρκησε πάνω από μια ώρα.
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τον κ. Ψινάκη για το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης, τα συσσίτια και για τις πρωτοβουλίες που κάνουν για τους αστέγους τώρα με το κρύο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, φεύγοντας από την Μητρόπολη ακούστηκε να λέει στον κ. Καθηγητή και στους συνεργάτες του, ότι έμεινε έκπληκτος για το έργο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, αλλά και για την ταχύτητα με την οποία αντιμετώπισε πρακτικά την πρότασή του.
Τέλος να σημειωθεί ότι την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου ο κ. Ψινάκης επισκέφθηκε την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την εκστρατεία που έχει ξεκινήσει και δύο μέρες νωρίτερα τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ Μπουτάρη.
Πηγή: Romfea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...