Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς

 Στη φυλακή ο  Λάκης Γαβαλάς
Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς, μετά την απολογία του ενώπιον της 3ης ειδικής ανακρίτριας, για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της μη καταβολής ΦΠΑ.
Ο επιχειρηματίας, γνωστός στον κόσμο της μόδας, συνελήφθη στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Παρασκευή, αμέσως μετά την αναβολή της δίκης του στο Αυτόφωρο για χρέη προς το Δημόσιο ύψους περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ (πλημμέλημα).
Σήμερα ήταν η τρίτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης για οικονομικές εκκρεμότητες με το Δημόσιο και πρώτη φορά που βρισκόταν αντιμέτωπος με κακούργημα.
Η κατηγορία που τον οδήγησε στη φυλακή αφορά ποσό περίπου 145.000 ευρώ επί συνόλου περίπου 500.000 ευρώ που χρωστά στα δημόσια ταμεία από μη απόδοση ΦΠΑ για το έτος 2011.
Το χρέος αφορά εταιρία η οποία δεν έχει υπαχθεί στη διαδικασία του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, όπως η «Λάκης Γαβαλάς ΑΕ».
Ο Λάκης Γαβαλάς φέρεται να προσπάθησε σήμερα να ρυθμίσει το χρέος, πλην όμως δεν πέτυχε κάτι αφού η υπόθεση βρισκόταν ήδη ενώπιον ανακριτή και θα έπρεπε να καταβληθεί ολόκληρο το ποσό εφάπαξ.
Είναι άγνωστο το που θα φυλακιστεί ο εν λόγω επιχειρηματίας, αφού, όπως έγινε γνωστό σήμερα από δύο διευθυντές φυλακών, δεν μπορούν να δεχτούν πλέον άλλους κρατούμενους.

 http://troktiko.eu/2012/01/sth-fulaki-o-lakhs-gabalas/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...