Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Στηρίζει τον Felipe Massa o Jean Todt


Το πρώην αφεντικό της Ferrari και νυν πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού Jean Todt...
περιμένει από τον Felipe Massa να περάσει στην αντεπίθεση το 2012.

Ο Βραζιλιάνος οδηγός, ο οποίος σημειώνεται ότι είχε για μάνατζερ τον γιο του Todt, πέρασε δύο δύσκολες σεζόν με τη Scuderia, οι οποίες ακολούθησαν τον σοβαρό τραυματισμό του στην Ουγγαρία πριν από δύο χρόνια.

Ο Todt δήλωσε στην ιταλική Corriere della Sera «Δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα νέα ελαστικά της Pirelli, αλλά είναι καλός οδηγός και θα επανέλθει. Ο Alonso αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για τον Massa αλλά για όλους, και ο Felipe ήταν τρία δέκατα πίσω του συνήθως, όχι τρία δευτερόλεπτα».

Αναφερόμενος στον Stefano Domenicali, ο Jean Todt δήλωσε: «Ο ρόλος του Stefano τον βάζει στο μάτι του κυκλώνα. Πολλές φορές ήμουν κι εγώ αποδέκτης έντονης κριτικής αλλά είμαι περήφανος που στο τέλος της καριέρας μου στη Ferrari, αποφάσισα να αποχωρήσω και δεν εκδιώχθηκα».

Τέλος, όσον αφορά το μονοθέσιο της Ferrari για το 2012 ο Todt σημείωσε: «Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι η Ferrari δεν έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο, αλλά διαφωνώ. Η Ferrari δεν ήταν τόσο καλή όσο η Red Bull αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν ένα καλό μονοθέσιο».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/massa-o-todt.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...