Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Ένα βαψιματάκι για τα αεροσκάφη σώζει θέσεις εργασίας στην British Airways


Η British Airways ανακοίνωσε ότι ελπίζει να εξοικονομήσει εκατομμύρια λίρες χάρη σε μια μπογιά που προέρχεται από την στρατιωτική τεχνολογία και η οποία...
θα επιτρέψει τη μείωση των δαπανών για τα καύσιμα των αεροσκαφών της.

Η βρετανική εταιρεία πειραματίστηκε με αυτή τη μπογιά, που αναμένεται να βελτιώσει την αεροδυναμική και να εμποδίσει την εναπόθεση σκόνης και μικροσκοπικών θραυσμάτων σε ένα από τα Airbus A318 που διαθέτει και κάνει την πτήση Λονδίνο-Νέα Υόρκη.

Η εταιρεία διαπίστωσε μετά από ένα χρόνο ότι το αεροσκάφος είχε καταναλώσει λιγότερα καύσιμα από ένα άλλο A318, βαμμένο με συμβατικές μπογιές, που έκανε την ίδια πτήση.

Η British Airways θα επεκτείνει τώρα την εμπειρία σε ένα μεγαλύτερο αεροσκάφος, ένα Boeing 777, και ελπίζει έτσι να εξοικονομήσει 100.000 στερλίνες από την εκμετάλλευση του κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Εάν η δοκιμή είναι επιτυχής και αυτή η νέα μπογιά χρησιμοποιηθεί για το σύνολο του στόλου, η εταιρεία ελπίζει να εξοικονομήσει «εκατομμύρια λίρες από τις δαπάνες για τα καύσιμα», αναφέρει σε ανακοίνωση της.

Αυτή η μπογιά, τύπου «triple O», είναι στην πραγματικότητα ένα πολυμερές που χρησιμοποιείται ήδη σε στρατιωτικά αεροσκάφη και έχει επίσης δοκιμαστεί και από την χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία EasyJet, η οποία ελπίζει μια μείωση κατά 1 έως 2% της κατανάλωσής της.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/british-airways.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...