Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Αυλαία στη «Ζωή της άλλης» με την αυτοκτονία της Ξένιας!

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου πέφτει η αυλαία της «Ζωής της άλλης» με ένα συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα.


Στο φινάλε της σειράς αποκαλύπτεται ότι τελικά δεν είναι η Ξένια η κόρη του Πέτρου, αλλά η Φιλιώ. Ο Ηλίας φεύγει για πάντα, ενώ η Βάσω έρχεται πολύ κοντά με τον γιατρό Ακριτίδη που της έσωσε τη ζωή.

Επιτέλους το ημερολόγιο του Στέφανου φτάνει στα χέρια του Ανδρόνικου, ενώ η Ελπίδα τα ξαναβρίσκει με τον Χάρη.

Όλες οι απάτες που έχει κάνει ο Σωτήρης έρχονται στο φως και την ίδια ώρα η Ξένια συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο, χωρίς όμως να έχει συναίσθηση του τι έχει κάνει. Την ώρα της ανάκρισης η Ξένια βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και παραληρεί ότι θα τους σκοτώσει όλους και θα φύγει στην Ιταλία με τον πατέρα της.

Οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο και γι’ αυτό πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών. Κατά τη μεταφορά της όμως η Ξένια κλέβει το περιπολικό, περιπλανιέται στην Αθήνα, ενώ βλέποντας ότι έχει απομείνει μόνη αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της παραμονή Χριστουγέννων.

Την ώρα που στην έπαυλη γιορτάζουν τα γενέθλια της Ελπίδας, η Ξένια δίνει τέλος στην πισίνα, προκειμένου να μη φύγει ποτέ από το σπίτι αυτό.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
http://kosinfo24.blogspot.com/2011/12/blog-post_6817.html 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...