Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ


Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε ένα ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο το οποίο βρισκόταν στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του λιμανιού Μούρμανσκ στη βόρεια Ρωσία, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων. Στη διάρκεια επισκευαστικών εργασιών ξέσπασε...
πυρκαγιά στο κύτος του υποβρυχίου, όμως αυτή δεν απειλεί το εσωτερικό του, και κυρίως το σύστημα πυρηνικής προώθησής του, σύμφωνα με το υπουργείο.

"Οι ξύλινες σκαλωσιές γύρω από το κύτος του υποβρυχίου, που βρισκόταν στη ναυπηοεπισκευαστική ζώνη για επισκευές, πήραν φωτιά.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε στο κύτος του υποβρυχίου", δήλωσε ο Βαντίμ Σέργκα εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων τα επίπεδα της ραδιενέργειας στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Μούρμανσκ είναι κανονικά, ενώ κανείς δεν έχει τραυματιστεί.

Πυροσβέστες προσπαθούν να κατασβέσουν την πυρκαγιά που εξακολουθεί να καίει στο υποβρύχιο Γεκατερίνμπουργκ, το οποίο κατασκευάστηκε το 1984 και είναι εξοπλισμένο με βαλλιστικούς πυραύλους που φέρουν πυρηνικές κεφαλές.


 http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_3173.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...