Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Έπιασε το ψάρι που ευνούχιζε ψαράδες στη Νέα Γουινέα

 Έπιασε το ψάρι που ευνούχιζε ψαράδες στη Νέα Γουινέα
Ένα ψάρι είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ανδρών ψαράδων στην Παπούα της Νέας Γουινέας. Ο λόγος ήταν τα περιστατικά ευνουχισμού και θανάτου ψαράδων που είχαν αναφερθεί, καθώς το ψάρι Pacu, όπως είναι η ονομασία του, δάγκωνε τα θύματα του στα γεννητικά όργανα. Ένα τέτοιο ψάρι κατάφερε να ψαρέψει ο 53χρονος Jeremy Wade που βρέθηκε στην περιοχή στο πλαίσιο των γυρισμάτων για μια τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει και αφορά στο κυνήγι διαφόρων ζώων ανά την υφήλιο που έχουν προκαλέσει προβλήματα στους γηγενείς.

Το Pacu που έπιασε ο Jeremy Wade ζυγίζει 18 κιλά και όταν του άνοιξαν το στόμα, έκπληκτοι διαπίστωσαν πως διέθετε ιδιαίτερα κοφτερά δόντια που θυμίζουν μάλιστα ανθρώπου.
 Έπιασε το ψάρι που ευνούχιζε ψαράδες στη Νέα Γουινέα
«Είχα ακούσει ιστορίες για διάφορους ψαράδες της Παπούα στη Νέα Γουινέα που είχαν ευνουχιστεί από κάτι που κολυμπούσε στο νερό» διηγείται ο Jeremy. «Η αιμορραγία ήταν τόσο σοβαρή που σύντομα πέθαιναν. Οι γηγενείς μου είπαν πως το πλάσμα αυτό δάγκωνε τους όρχεις των ψαράδων. Δεν ήξεραν περί τίνος πρόκειται».
Περιγράφοντας το ψάρι, εξηγεί πως «το στόμα του έμοιαζε πολύ με αυτό του ανθρώπου. Οι γομφίοι του θυμίζουν ανθρώπου και έχει ισχυρούς μύες».
 Έπιασε το ψάρι που ευνούχιζε ψαράδες στη Νέα Γουινέα
http://troktiko.eu/2011/12/epiase-to-psari-pou-eunouchize-psarades-sth-nea-gouinea/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...