Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι, για 10 λεπτά περίπου. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 5 λεπτά τα κολοκυθάκια. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.
Υλικά
Για 2 άτομα
500 γραμμάρια σπαγγέτι
5 κολοκυθάκια (τριμμένα ή κομμένα σε φέτες)
200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανός (προαιρετικά)
http://troktiko.eu/2011/12/spaggeti-me-kolokuthakia-kai-kaseri/
Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι.
Υλικά
Για 2 άτομα
500 γραμμάρια σπαγγέτι
5 κολοκυθάκια (τριμμένα ή κομμένα σε φέτες)
200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανός (προαιρετικά)
http://troktiko.eu/2011/12/spaggeti-me-kolokuthakia-kai-kaseri/
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...