Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ξοδεύει 18.000 ευρώ το χρόνο για τα σκυλιά της [φωτο]


OTI NANAI!!!
Η σκυλομάνα Karen Chamberlain’s, ξοδεύει περίπου 18.000 ευρώ το χρόνο για τα ρούχα και τα παιχνίδια των έξι «παιδιών» της! Η οικονομική κρίση δεν άγγιξε εκείνη και τα σκυλιά της με αποτέλεσμα τα ζωντανά να κοιμούνται σε στρώμα από αιγυπτιακό....




βαμβάκι, να τρώνε σπιτικά οργανικά γεύματα και έχουν όσα ρούχα και παιχνίδια «επιθυμούν». Τα έξι χαϊδεμένα μπουλντόγκ, τα έχει σαν παιδιά της, καθώς η ίδια με τον σύζυγό της Pete δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν δικά τους! Η γκαρνταρόμπα των σκυλιών αποτελείται από ρούχα casual για την βόλτα και το παιχνίδια αλλά και από πιο επίσημα για τις εξόδους τους, επίσης διαμαντένια κολάρα, τιάρες, δερμάτινα μπουφάν και φορέματα!


Η 50χρονη γυναίκα λέει, «όταν ο Pete πάει για δουλειά εκείνα τρέχουν στο δωμάτιό μου και ανεβαίνουν όλα μαζί στο κρεβάτι μου» και συμπληρώνει «στην συνέχεια τους πλένω το πρόσωπο και τα δόντια και πηγαίνουμε βόλτα».
 http://www.trelokouneli.gr/2011/12/18000.html#ixzz1hxLNwAPE


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...