Υλικά
1 γάλα ζαχαρούχο3 πλάκες κουβερτούρα
2 πακέτα ινδική καρύδα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε μαζί το γάλα με την καρύδα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να σφίξει αρκετά.
Παράλληλα λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν - μαρί. Αφού λιώσει και κρυώσει ελάχιστα φτιάχνουμε μπαλάκια το μείγμα με την καρύδα και τα βουτάμε στη σοκολάτα.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...