Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

«Απαράδεκτη» βλάβη, «μίλια πίσω» στον αγώνα τίτλου – Verstappen

 



Ο Max Verstappen κατακρίνει την «απαράδεκτη» βλάβη, μένοντας «μίλια πίσω» στον αγώνα τίτλου της F1

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Max Verstappen, λέει ότι τα προβλήματα αξιοπιστίας που αντιμετωπίζει η Red Bull είναι «απαράδεκτα» αφού αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το Grand Prix της Αυστραλίας.

Ο Verstappen υπέστη το δεύτερο DNF του από τους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν του 2022 μετά από μια τεχνική αστοχία στη Red Bull που τον ανάγκασε να αποχωρήσει στη στροφή 2 όταν έτρεχε στη δεύτερη θέση.

Παρά τη νίκη του στο δεύτερο αγώνα στη Σαουδική Αραβία, ο Verstappen βρίσκεται τώρα μία μεγάλη διαφορά 46 βαθμών πίσω από τον κύριο αντίπαλο του Charles Leclerc, ο οποίος έφτασε σε μια άνετη δεύτερη νίκη της σεζόν για τη Ferrari.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έμεινε πολύ απογοητευμένος και είπε ότι η Red Bull δεν έχει την πολυτέλεια να συμβούν τέτοιες αποτυχίες εάν θέλει να έχει πιθανότητες να υπερασπιστεί με επιτυχία τον παγκόσμιο τίτλο του φέτος.

«Είμαστε πολλά μίλια πίσω», παραδέχτηκε ο Verstappen. «Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τον αγώνα για το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή.

«Είναι πιο σημαντικό να τελειώνουμε αγώνες. Φυσικά, σήμερα ήταν και πάλι μια κακή μέρα. Δεν έχουμε ρυθμό. Απλώς διαχειριζόμουν τα ελαστικά μου για να το φέρω στο τέλος. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να παλέψω με τον Charles, οπότε δεν υπήρχε λόγος να του ασκήσω πίεση.

«Δεν τελειώσαμε καν τον αγώνα, οπότε είναι απογοητευτικό και απαράδεκτο. Ήξερα ότι υπήρχε πρόβλημα, οπότε υπήρχε πάντα ένα ερωτηματικό στον τερματισμό του αγώνα.

«Αν θέλεις να παλέψεις για τον τίτλο, αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβούν».

 

https://f1fan.gr/?p=103585

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...