Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Διεθνή καταγγελία για τα τουρκικά drones στα Κατεχόμενα εξετάζει η Κύπρος



Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι πρόκειται προφανώς για μια ακόμη αποσταθεροποιητική ενέργεια της Τουρκίας στην περιοχή και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Κυπριακή Δημοκρατία να καταγγείλει διεθνώς την τουρκική ενέργεια, σύμφωνα με το sigmalive.

 Για άλλη μια αποσταθεροποιητική ενέργεια της Τουρκίας έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κυριάκος Κούσιος.

    «Αυτό θα το μελετήσουμε γιατί είναι μια νέα εξέλιξη. Θα συζητηθεί το θέμα με τον Υπουργό Εξωτερικών και θα ληφθούν αποφάσεις», ανέφερε για το ενδεχόμενο διεθνούς καταγγελίας.

Ο κ. Κούσιος τόνισε ότι η εξέλιξη αυτή «είναι βέβαιο ότι δεν συμβάλλει με κανένα τρόπο στη δυνατότητα για να απαμλύνουμε την ήδη τεταμένη κατάσταση και είναι και μια απόδειξη ότι η Τουρκία όχι μόνο παρεμβαίνει στις κατεχόμενες περιοχές μας αλλά στην ουσία καθορίζει η ίδια τι γίνεται στα κατεχόμενα».



Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/diethni-kataggelia-gia-ta-tourkika-drones-sta-katexomena-eksetazei-i-kypros

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...