Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Cyber Monday: 2 Δεκέμβρη 2019. Τι είναι και γιατί ονομάζεται έτσι;


Ποια καταστήματα συμμετέχουν στην Cyber Monday;

Όπως ήδη έχει αναφερθεί, τη μέρα αυτή θα δεις σημαντικές προσφορές από τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας. Δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των καταστημάτων, αλλά αν λάβουμε υπόψιν μας τη μεγάλη συμμετοχή το 2018, περιμένουμε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και το 2019.
 
 

Πότε είναι η Cyber Monday στην Ελλάδα για το 2019;

Στις 2 Δεκέμβρη 2019 θα είναι η επόμενη Cyber Monday, 3 μέρες μετά τη Μαύρη Παρασκευή. Δεδομένου ότι οι προσφορές είναι για περιορισμένα τεμάχια, είναι χρήσιμο να έχεις σημειώσει κάποια προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να κάνεις γρήγορα την αγορά, εάν πέσει τελικά η τιμή τους. Σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει πολύ και η λειτουργία των αγαπημένων προϊόντων του Skroutz. Πάτησε λοιπόν την “καρδιά” στα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και εμείς θα σε ενημερώσουμε άμεσα με μία ειδοποίηση στο λογαριασμό σου, όταν η τιμή τους μειωθεί.



 
 

Cyber Monday: Τι είναι και γιατί ονομάζεται έτσι;

Η Cyber Monday είναι η Δευτέρα μετά την Black Friday, δηλαδή η πρώτη Δευτέρα μετά τη γιορτή των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ. Ουσιαστικά πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες ημέρες του χρόνου για το εμπόριο, αφού όπως γίνεται και στην Black Friday, τα καταστήματα διαθέτουν πολλά προϊόντα με έκπτωση καθώς και σημαντικές προσφορές.

Η διαφορά με την Black Friday στην οποία γίνονται προσφορές τόσο στα μεγάλα φυσικά καταστήματα και αλυσίδες, όσο και στα ηλεκτρονικά, είναι το γεγονός ότι η Cyber Monday είναι συνυφασμένη κυρίως με τις προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Έτσι, τη Δευτέρα αυτή πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα (ακόμα και μικρά Eshops) συνηθίζουν να προσφέρουν σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές πολλά προϊόντα τους. Την ονομασία επινόησε το 2005 η Ellen Davis, αντιπρόεδρος του National Retail Federation των ΗΠΑ.
 
 
 https://www.skroutz.gr/cyber-monday
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...