Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Μέρκελ: Καθημερινές οι ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις

Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δήλωσε πως η Γερμανία πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει τις κυβερνοεπιθέσεις που διοργανώνει η Ρωσία, οι οποίες έχουν γίνει “καθημερινή” πρόκληση.
Η Μέρκελ δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν η ευθύνη για την πρόσφατη επίθεση που είχε στόχο τον όμιλο της Deutsche Telecom πρέπει να αποδοθεί στη Μόσχα, αλλά εκτίμησε πως αυτό το είδος των “κυβερνοεπιθέσεων, των υβριδικών συγκρούσεων, σύμφωνα με τον όρο που χρησιμοποιεί το (επίσημο) δόγμα της Ρωσίας, αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο και πρέπει να μάθουμε να αντιδράμε”.
   
“Οφείλουμε γι΄αυτό να ενημερώσουμε τους ανθρώπους και να συνεχίσουμε να εκφράζουμε πολύ ξεκάθαρα τις πολιτικές πεποιθήσεις μας, δεν πρέπει να αφεθούμε στη οργή. Πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό υπάρχει και να μάθουμε να λειτουργούμε με αυτό”, είπε.
Αναφερόμενη στην επίθεση με στόχο την Deutsche Telecom, η Μέρκελ υπογράμμισε πως η έρευνα θα ακολουθήσει τον δρόμο της για να “προσδιορίσει από πού προέρχονται οι επιθέσεις αυτές, κάτι που δεν είναι εύκολο”.
Η Deutsche Telecom ανακοίνωσε πως περίπου 900.000 χρήστες υπέστησαν διακοπές στη σύνδεσή τους με το Διαδίκτυο την Κυριακή και συνέχιζαν να παρουσιάζουν προβλήματα στη σύνδεσή τους τη Δευτέρα. Στέλεχος της εταιρίας δήλωσε ότι ήταν μια προσπάθεια να “χακαριστούν” συσκευές ρούτερ καταναλωτών για μια ευρύτερη διαδικτυακή επίθεση.

 http://www.trelokouneli.gr/merkel-kathhmerines-oi-rosikes-kubernoepitheseis/
 http://greekto.blogspot.gr/2016/11/blog-post.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...