Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ο Στίβεν Σιγκάλ παρέλαβε από τον Πούτιν αυτοπροσώπως τη ρωσική υπηκοότητα και το διαβατήριο του

Ρώσος πολίτης έγινε και επίσημα ο Αμερικάνος  Στίβεν Σιγκάλ, ακολουθώντας το παράδειγμα του Γάλλου συναδέλφου του Ζεράρ Ντεπαρτιέ.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν παρέδωσε αυτοπροσώπως ένα ρωσικό διαβατήριο στον διάσημο ηθοποιό, λέγοντας ότι ελπίζει να συμβολίσει το πώς θα αρχίσουν να βελτιώνονται οι σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και της Ουάσινγκτον.
Μάλιστα, στην τελετή, ο Σιγκάλ υπέγραψε το νέο διαβατήριό του και ευχαρίστησε στα Ρώσικα τον Πούτιν. Από την πλευρά του,  ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε: "Θέλω να σας συγχαρώ και να εκφράσω την ελπίδα να είναι αυτή άλλη μία χειρονομία, έστω και μικρή, μια ένδειξη της σταδιακής εξομάλυνσης των σχέσεων των χωρών μας".
Ο Σιγκάλ, ο πατέρας του οποίου ήταν γιος Ρωσοεβραίων μεταναστών, φέρεται ότι ζητούσε εδώ και καιρό να αποκτήσει τη ρωσική υπηκοότητα, κάτι που έγινε στις 3 Νοεμβρίου.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Κρεμλίνο αργότερα σήμερα, αναφερόταν πως οι δύο άνδρες συζητούσαν καιρό την χορήγηση υπηκοότητας αλλά ότι είχαν συμφωνήσει από κοινού να μην δοθεί στην κίνηση αυτή πολιτικό νόημα. http://www.news.gr/lifestyle/celebrities/article/289987/meta-ton-ntepartie-rosos-kai-allos-diashmos-hthopo.html
 http://kafedakigr.blogspot.com/2016/11/blog-post_29.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...