Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Φοιτητής καταγγέλλει: "Βία και νοθεία στις φοιτητικές εκλογές" στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ [Photo's]

Οι φοιτητικές εκλογές της Τετάρτης 18 Μαΐου στην Ιατρική Σχολή ΑΠΘ διεξήχθησαν υπό συνθήκες βίας και νοθείας. Πριν μπούμε στη διαδικασία να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα των εκλογών, έχουμε καθήκον να ενημερώσουμε το εκλογικό σώμα για όσα...
πρωτοφανή συνέβησαν στη χθεσινή καταμέτρηση. Τα 3 από τα 4 μέλη της εφορευτικής επιτροπής (Μ.Αλεξ. 4ο ΕΤΟΣ, περσινό μέλος ψηφοδελτίου της  ΠΚΣ, Κ.Χοβ. 7ο ΕΤΟΣ,  πρώην μέλος ψηφοδελτίου του ΑΡΔΙΝ - ΙΑΣΥ ΕΑΑΚ, Ε.Σιμογ. 4ο ΕΤΟΣ, περσινο μέλος ψηφοδελτίου των ΚΑΡΦΙ - ΕΑΑΚ) ευτέλισαν τη διαδικασία χωρίς να σεβαστούν τις επιλογές των φοιτητών της Ιατρικής ΑΠΘ. Με την καθοδήγηση των αντίστοιχων παρατάξεων ακύρωσαν τουλάχιστον 13 κανονικά ψηφοδέλτια της Δ.Α.Π - Ν.Δ.Φ.Κ με γελοίες δικαιολογίες όπως είναι διπλός ο σταυρός ή υπάρχουν σημάδια μελάνης από το στυλό. Ως Δ.Α.Π - Ν.Δ.Φ.Κ καταθέσαμε ενστάσεις οι οποίες δεν έγιναν δέκτες την ίδια στιγμή που γινόταν δεκτή ένσταση για ψηφοδέλτιο της ΠΚΣ το οποίο δεν είχε σταυρούς αλλά τρεις κύκλους εκατέρωθεν ενός ονόματος!!! Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω τραγελαφικη συμπεριφορά είχε σαφείς σκοπιμοτητες καθώς με την ορθή καταμετρηση των ψήφων στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής ΑΠΘ αναλογουν έξι από τις έντεκα έδρες στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΦΙΑΠΘ. Θεωρούμε χρέος μας να παραθέσουμε τις φωτογραφίες των κανονικών ψηφοδελτίων που ακυρώθηκαν για να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι φοιτητές να δούνε την κατάφωρη αλλοίωση αποτελέσματος.









http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/05/blog-post_9747.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...