Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 31 Μαΐου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ - 10.300€ πήρε ο Καρανίκας και η ομάδα του μόνο τον Απρίλιο για Υπερωρίες - ΔΕΙΤΕ το ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΟΚ

Λιώνει στη δουλειά ο Ν. Καρανίκας και η υπόλοιπη ομάδα της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και πάνε οι υπερωρίες και τα ξενύχτια σύννεφο...



Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το κονδύλι συνολικού ύψους 10.300 ευρώ που ενέκρινε το Γραφείο του πρωθυπουργού για υπερωρίες που έκανε ο κολλητός του Α. Τσίπρα και οι λοιποί σύμβουλοι μόνο για το μήνα Απρίλιο;
















Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού εγκρίθηκε στις 5 Απριλίου δέσμευση δαπάνης, ύψους 8.700 ευρώ για την πληρωμή υπερωριακής απασχόλησης, ενώ με νέα απόφαση στις 12 Μαΐου εγκρίθηκε η συμπληρωματική δαπάνη 1.600 ευρώ και πάλι για υπερωρίες.

Μάλλον τον Απρίλιο που είχε πάρει φωτιά η διαπραγμάτευση οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού την… ίδρωναν τη φανέλα, ξεπερνώντας το… οχτάωρο και από ότι φαίνεται το Μαξίμου είναι πολύ γαλαντόμο και φροντίζει να πληρώνει αδρά για τις υπηρεσίες των συμβούλων του.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/05/10300.html
 http://greekto.blogspot.gr/2016/05/10300.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...