Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Η ΑΕΚ είναι Κυπελλούχος Ελλάδας!

Κυπελλούχος Ελλάδας η ΑΕΚ! Ένα κουβάρι παίκτες και τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, πανηγυρίζουν σαν τρελοί! Σήκωσαν στα χέρια τον Στέλιο Μανωλά οι παίκτες της ΑΕΚ. Φοράνε και μπλουζάκια που γράφουν πάνω «Ήρθαμε» και έχει από κάτω το Κύπελλο! Πολύ ωραίες σκηνές μέσα στο γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να δίνουν συγχαρητήρια σε αυτούς της ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Η ΑΕΚ είναι Κυπελλούχος Ελλάδας!

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του τελικού του άδειου ΟΑΚΑ, ο Στέλιος Μανωλάς ξέσπασε. Αφού πρώτα πανηγύρισε με τους ποδοσφαιριστές του τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του Κυπέλλου, στη συνέχεια έβγαλε ό,τι είχε από μέσα του.
Έκατσε στο χορτάρι, έβαλε τα χέρια στο πρόσωπο και ξέσπασε, σε μία συγκλονιστική στιγμή του μεγάλου ντέρμπι. Σημαντική σημείωση: Σαν σήμερα (17 Μαϊου), είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Ο Μάνταλος άνοιξε το σκορ στο 38′ και ο Τζιμπούρ στο 52′ έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν να μειώσουν στο 84′ με τον Τσόρι Ντομίνγκες!
Μεγάλη απογοήτευση για τους παίκτες του Ολυμπιακού! Δεν μπορεί να το πιστέψει ο Στέλιος Μανωλάς, πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί!
Ο Στέλιος Μανωλάς πήγε στους οπαδούς της ΑΕΚ, που βρίσκονταν στο γήπεδο με προσκλήσεις.
Όπως είναι φυσικό, οι “κιτρινόμαυροι” πανηγυρίζουν έντονα την επιστροφή στα τρόπαια μετά από πέντε χρόνια, αφού την τελευταία φορά που κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδος ήταν το 2011 απέναντι στον Ατρόμητο.
Για 15η φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας. Στον τελικό της διοργάνωσης η Ένωση επιβλήθηκε 2-1 του Ολυμπιακού, στο άδειο ΟΑΚΑ, με τα γκολ των Μάνταλου (39΄) και Τζιμπούρ (51΄). Για τους «ερυθρόλευκους» μείωσε στο 84΄ ο Ντομίνγκες.
Βγάζοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και με πάθος που ξεχείλιζε, η «Ένωση» λύγισε 2-1 τον Ολυμπιακό και πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Με σκόρερ τους Μάνταλο και (39’) και Τζεμπούρ (52’), πρωταγωνιστή τον Βάργκας (που έβγαλε αμφότερες τις ασίστ) και τον Μανωλά να κοουτσάρει υποδειγματικά, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν δίκαια δικό τους το 15ο τρόπαιο της ιστορίας τους.
Κατώτερος των περιστάσεων ο Ολυμπιακός, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και το μόνο που κατάφερε ήταν να δώσει σασπένς στο τέλος μειώνοντας με τον Ντομίνγκες.
H ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ
Φάουλ του Μιλιβόγεβιτς στον Τζιμπούρ. Κερδίζει σημαντικά δευτερόλεπτα η ΑΕΚ!
Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό του ματς.
90’+3′ Μακρινό σουτ του Μαζουακού, δεν δυσκολεύεται να μπλοκάρει τη μπάλα ο Ανέστης.
90’+1′ Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Πέκχαρτ αντί του Αραβίδη!
Συμπληρώθηκαν τα 90′! Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις!
90′ Εκτέλεση φάουλ του Τσόρι, γυριστό του Ντα Κόστα, μπλόκαρε ο Ρομπέρτο!
87′ Επικίνδυνο γύρισμα του Αραβίδη από τα αριστερά, ο Ρομπέρτο έπεσε και πρόλαβε την προβολή του Μπακάκη.
Φέρει ευθύνη στο τέρμα ο Ανέστης, που δεν είχε καλή αντίδραση.
84′ Γκολ  1-2 για τον Ολυμπιακό από τον Τσόρι. Φορτούνης και Τσόρι συνδυάστηκαν καλά, ο δεύτερος σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, ο Ανέστης δεν κατάφερε να διώξει και ο Ολυμπιακός ξαναμπαίνει στον τελικό!

http://www.trelokouneli.gr/i-aek-pire-to-kypello-dite-ta-gkol-tou-agona/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...