Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η VW κατηγορεί την F1 για την μη είσοδο της σε αυτή

Κουράζει η υπόθεση της εισόδου του Volkswagen Group στην Formula 1, με τελευταία δήλωση του αφεντικού του αγωνιστικού τμήματος της γερμανικής εταιρίας, Wolfgang Durheimer, να τα ρίχνει τώρα στην ιδιοκτησία του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος καθώς και των μη σταθερών τεχνικών κανονισμών.

Πιο συγκεκριμένα ο Durheimer είπε:

Η Formula 1 δεν είναι στην ατζέντα μας αυτή τη στιγμή. Η κατάσταση δεν είναι αρκετά προβλέψιμη για να κάνουμε τις επενδύσεις που απαιτούνται. Για τους κανονισμούς υπάρχουν πολλές φήμες γύρω από την πλευρά του κινητήρα και την υποστηρικτική τεχνολογία. Πριν δεσμεύσεις το ύψος των χρημάτων που απαιτούνται, θα πρέπει να δεις σταθερούς κανόνες για πέντε χρόνια, δεν μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα αλλαγών των κανονισμών, για περισσότερους ή λιγότερους κυλίνδρους του κινητήρα, ή τις αλλαγές του υβριδικού συστήματος να είναι μακριά από την τεχνολογία που αναπτύσσουμε για τα αυτοκίνητα δρόμου.

Και συνέχισε:

Από πλευρά ιδιοκτησίας υπάρχουν, επίσης, μεγάλα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Εάν είστε μια μεγάλη επιχείρηση που κάνει μια μεγάλη επένδυση, θα περιμένατε να έχετε κάποια επίδραση στο set-up της, με τη βεβαιότητα ότι η παρούσα ιδιοκτησία θα μείνει ως έχει. Στην F1 φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες δεν θα είναι εκεί για πάντα και δημιουργούν μια κάποια αστάθεια.


http://www.autoblog.gr/2016/02/24/h-vw-kathgorei-thn-f1-gia-thn-mh-eisodo-ths/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...