Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτα πράγματα – Δείτε τι παίρνουν φανατικοί θαυμαστές απο τον τάφο του Παντελίδη

Μία μόλις εβδομάδα μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Παντελή Παντελίδη και το κοινό του δε λέει να αφήσει πίσω του το τραγικό συμβάν.

Καθημερινά, πλήθος κόσμου επισκέπτεται τον τάφο του λατρεμένου τραγουδιστή στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες και αποκλειστικές πληροφορίες του KoolNews.gr, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κι αν πάει κανείς, θα βρει τουλάχιστον 10 άτομα στο σημείο που έχει ταφεί ο Παντελής.
Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να απομακρυνθεί το κοινό από το νεκροταφείο, με τους υπεύθυνους να φοβούνται ακόμα και για βεβήλωση του τάφου του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί τα μάρμαρα του μνήματος, γεγονός που προκαλεί τεράστια ανησυχία στους ανθρώπους που φροντίζουν το κοιμητήριο.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν στο σημείο ακόμα και για να πάρουν λίγο χώμα από τον τάφο του Παντελή.


http://www.trelokouneli.gr/apistefta-pragmata-dite-ti-pernoun-fanatiki-thavmastes-apo-ton-tafo-tou-pantelidi/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...