Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Σε λευκό φέρετρο σαν γαμπρός έφτασε στο πατρικό του στη Ν. Ιωνία

Οι εκδηλώσεις λατρείας που εκτυλίσσονται από χθες το πρωί για τον Παντελή Παντελίδημε αφορμή τον τραγικό χαμό του σε τροχαίο δυστύχημα, είναι ενδεικτικές της λατρείας που τρέφουν χιλιάδες Έλληνες για το πρόσωπό του. Όλοι μιλούν γι” αυτό το τραγικό γεγονός και για το πως κόπηκε το νήμα της ζωής του έτσι ξαφνικά, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους…

Ο χαμός του «βύθισε» σε βαρύ πένθος την οικογένεια του.Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η σπαρακτική μορφή της χαροκαμένης μητέρας του, Αθηνάς, στην οποία είχε ιδιαίτερη αδυναμία και της αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του.
Δεκάδες κόσμου συγκεντρώνονται στο πατρικό του Παντελή Παντελίδη στη Νέα Ιωνία. Εκεί έχει ήδη μεταφερθεί η σορός του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή και θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου.
Ωστόσο ήδη από σήμερα πολλοί είναι εκείνοι που καταφθάνουν στο σπίτι που μεγάλωσε ο τραγουδιστής για να μεταφέρουν τη θλίψη τους, αλλά και την συμπαράστασή τους στους συγγενείς του Παντελή Παντελίδη…
Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες





Ο Παντελής ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Παντελίδη, που έχει άλλους δύο γιους τον Τριαντάφυλλο και τον Κωνσταντίνο, που χθες βράδυ ανέβασε στο Facebook μια παλιότερη φωτογραφία με τον αδελφό του, γράφοντας: «Μόνο περηφάνια, τίποτε άλλο… Θα “ναι πάντα στις καρδιές μας».
Χιλιάδες όμως είναι και οι αναρτήσεις στα social media από θαυμαστές του, αλλά και ανθρώπους της μουσικής. Ανάμεσά τους κι ο Γιώργος Νταλάρας που έγραψε στο facebook: «Έφυγε σήμερα ένα νέο παιδί μ” ένα τρόπο άδικο, φρικτό και τραγικό. Ένα παιδί εντελώς αυτοδημιούργητο, που στηρίχθηκε μόνο στις δικές του δυνάμεις και στον κόσμο», αλλά και ο πολύ καλός του φίλος, Αντώνης Ρέμος ανέβασε μία φωτογραφία τους στο Instagram γράφοντας: «Δεν βγαίνουν λέξεις από το στόμα μόνο ΣΙΩΠΗ…».
Όμως και η Δέσποινα Βανδή,όπως και η επίσημη ιστοσελίδα του μαγαζιού που θα έκαναν απόψε πρεμιέρα, άλλαξαν τις φωτογραφίες του προφίλ τους στο facebook με «μαύρο».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ


newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...