Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Καυτές και απαγορευμένες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη ;

Ο εφιάλτης επιστρέφει! Το μυστικό που πίστευε ότι είχε θαφτεί καλά στο παρελθόν αποκαλύφθηκε και μάλιστα μπροστά στην…κάμερα. Πλέον κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να προδικάσει τις εξελίξεις που θα υπάρξουν. Ήδη, κυρίως στο διαδίκτυο, έχει προκληθεί σεισμός και δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν ότι μετά από τον σεισμό θα έρθει και το τσουνάμι!
Οι φωτογραφίες, που έχουν στοιχειώσει τη ζωή της και, δυστυχώς για εκείνη, βρίσκονται σε λάθος χέρια, προκαλούν ξανά τρόμο στη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Η Ελένη Μενεγάκη θέλει να απαλλαγεί τελείως από αυτόν το βραχνά, που την καταδιώκει τα τελευταία χρόνια, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο. Γιατί μπορεί στην αρχή να κατάφερε είτε λόγω του σεβασμού που υπάρχει στο πρόσωπό της και στον επαγγελματισμό της είτε και με την απειλή μηνύσεων να μη γίνουν πρωτοσέλιδες οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, όμως κι εκείνη γνωρίζει πολύ καλά ότι στο διαδίκτυο η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Γι” αυτό και τρέχει για να προλάβει τον σεισμό των πολλών ρίχτερ, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.
Ο… ποντικός
Όταν πριν από πέντε περίπου χρόνια η Ελένη και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος είχαν αποδράσει μυστικά, προκειμένου να περάσουν λίγες ημέρες μόνοι τους, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας αλλά και τους paparazzi, κανείς δεν περίμενε ότι αυτό το ταξίδι τους θα εξελισσόταν σε έναν εφιάλτη που τους κυνηγάει ακόμη και σήμερα. Το ζευγάρι ήθελε να απαθανατίσει κάποιες από τις προσωπικές, τρυφερές στιγμές του, όμως υπολόγιζε χωρίς τον… ποντικό ή τους ποντικούς. Σύμφωνα με το Athens Magazine, η Ελένη και ο Μάκης αποκάλυψαν ότι κάποιος ή κάποιοι είχαν κλέψει την κάρτα της φωτογραφικής μηχανής τους και οι πόζες τους βρίσκονταν σε λάθος χέρια που θα προσπαθούσαν να το εκμεταλλευτούν, με το αζημίωτο φυσικά.
Οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν σχεδόν αμέσως. Άνθρωποι του χώρου των περιοδικών ειδοποιήθηκαν από άτομο που δεν αποκάλυψε ποτέ την ταυτότητά του για την ύπαρξη των συγκεκριμένων φωτογραφιών, τις οποίες πωλούσε σε “αλμυρή”, ακόμη και για τα τότε οικονομικά δεδομένα, τιμή. Μάλιστα τους στάλθηκε κι ένα μικρό, μη δημοσιεύσιμο δείγμα ότι λέει την αλήθεια. Λογικό ήταν να επικρατήσει πανικός αλλά τελικά αποφασίστηκε από τους υπεύθυνους των περιοδικών και των εφημερίδων να μην ενδώσουν στον… πειρασμό (που θα απογείωνε τις πωλήσεις τους) έπειτα και από την έκρηξη της Ελένης που απειλούσε με μηνύσεις και αγωγές, αφού οι φωτογραφίες αυτές ήταν προϊόν κλοπής.
Η ιστορία έτσι μπήκε στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας, όμως δεν θάφτηκε καλά, όπως θα περίμενε η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης
Κι αυτό γιατί βγήκε ξανά στην επιφάνεια πριν από μερικές μέρες και μάλιστα μπροστά στις κάμερες. “Είχαν κλέψει φωτογραφίες της Ελένης και του Μάκη σε τρυφερές στιγμές τους σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Τις έφεραν στο γραφείο και ήθελαν να τις πουλήσουν. Κάποιος είχε κλέψει την κάρτα της φωτογραφικής μηχανής τους”, ειπώθηκε χαρακτηριστικά προκαλώντας σοκ στην παρουσιάστρια που πίστευε ότι η υπόθεση είχε κλείσει οριστικά. Η αποκάλυψη, την οποία άλλωστε γνώριζαν λίγοι, όπως ήταν επόμενο προκάλεσε πανικό, αφού έγινε μπροστά στις κάμερες και πλέον η αναπαργωγή μιας είδησης γίνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης τρέχει λοιπόν ξανά για να προλάβει τις εξελίξεις.
Στην Αστυνομία
Μπορεί μέχρι τώρα η προσπάθεια να πουληθούν οι… απαγορευμένες φωτογραφίες να έπεσε σε τοίχο από τα περιοδικά. Μετά το σάλο όμως θα είναι ίδια η αντίδραση; Κανείς δεν ξέρει. Αυτό που τρέμει πάντως η Ελένη αλλά και ο Μάκης είναι το διαδίκτυο, όπου τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά σε σύγκριση με τα περιοδικά και πιο… άγρια και ανεξέλεγκτα, αφού ο καθένας μπορεί να “ανεβάσει” ό,τι θέλει! Ποιος εγγυάται ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν πρόκειται να ανεβούν στο Internet κι ας έχουν περάσει πέντε χρόνια απο τη μέρα που τραβήχτηκαν; Κανείς, γεγονός που έχει τρομοκρατήσει την παρουσιάστρια αλλά και τον σύντροφό της. Γι” αυτό αποφάσισαν να κινηθούν ταχύτατα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “YES!” η Ελένη έχει ενημερώσει ήδη τις αρμόδιες Αρχές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι αρχηγός της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης είναι πολύ καλός της φίλος, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια. Σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Δίωξης λοιπόν κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να μη δημοσιευθεί στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο υλικό.

 http://fevgato.eu/?p=402242#sthash.9Tfd6vWJ.dpuf

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...