Σημαντική Ανακοίνωση

ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ YouGreeks navigator

Η Ομάδα διαχείρισης του YouGreeks σας εύχεται ευτυχισμένο το 2019 !! Και σας ευχαριστεί για τις 51.190.967 Προβολές !


Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Συνελήφθη ο 37χρονος διαχειριστής του dvdmovies.gr

 Είχε περίπου 500.000 χρηστές που «κατέβαζαν» ταινίες και σειρές, από τους 66.000 urls που είχε. Η ιστοσελίδα είχε τη 2η θέση πανελληνίως σε επισκεψιμότητα.




Συνελήφθη ο 37χρονος διαχειριστής της ιστοσελίδας dvdmovies.gr, από την οποία περίπου 500.000 χρηστές «κατέβαζαν» ταινίες και σειρές, από τους 66.000 συνδέσμους (urls) που είχε.
Μάλιστα, σύμφωνα μα ανακοίνωση της αστυνομίας, η ιστοσελίδα κατείχε τη 2η θέση πανελληνίως σε επισκεψιμότητα ανάμεσα σε ιστοσελίδες με παρόμοιο περιεχόμενο.
Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία, κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου.
Είχαν προηγηθεί ψηφιακές καταγγελίες σε βάρος συγκεκριμένης ιστοσελίδας, γιατί διέθετε χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις (αγορά-πώληση-ΦΠΑ-φορολογία-πνευματικά δικαιώματα), ταινίες και σήριαλ.
Ο διαχειριστής της συγκέντρωνε παράνομα διαδικτυακούς συνδέσμους (urls), που αντιστοιχούσαν σε οπτικοακουστικά έργα και τα παρείχε, χωρίς την απαιτούμενη άδεια των νόμιμων δικαιούχων, στους χρήστες της ιστοσελίδας.
Με τον τρόπο αυτό, προκλήθηκε, σύμφωνα με την Εταιρεία Προστασίας Οπτικοαουστικών Εργων, σημαντική απώλεια εσόδων για τους νόμιμους δικαιούχους, ύψους 1.400.000 περίπου, καθώς και για το Κράτος από τη μη είσπραξη των αντίστοιχων φόρων.
Κλιμάκιο Αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του 37χρονου και ταυτοποιήθηκε ότι αυτός ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.
Κατασχέθηκαν τέσσερις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, οι οποίοι θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.
Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε κατάσταση με χρηματικά ποσά, από όπου προκύπτουν έσοδα από διαφημίσεις στην ιστοσελίδα, με το ύψος τους να εκτιμάται στις αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις δήλωσης των εσόδων αυτών στην εφορία.
Ο δράστης, θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Παράλληλα, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, θα ενημερωθούν για να διερευνήσουν τη νομιμότητα των εσόδων αυτών και για τον καταλογισμό τυχόν διοικητικών κυρώσεων για φορολογικές παραβάσεις, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

 http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/sunelifthi-o-37xronos-diaxeiristis-tou-dvdmoviesgr


ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ 22 ΑΛΛΑ ONLINE SITES....


Τα καλύτερα 22 Ελληνικά Site για να δείτε online ταινίες 25.4.2015

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ προσπαθείτε να μην βρίζετε στα σχόλια και να μην θίγετε ονομαστικά πρόσωπα,κάνουμε πάντα έναν έλεγχο, ώστε να μην π.χ κατηγορούνται άδικα πρόσωπα.
Δεν θέλουμε να μπούμε σε διαδικασία να σβήνουμε σχόλια, ούτε φυσικά και να τα καταργήσουμε, γιατί δεν γουστάρουμε...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...